Skip to main content

Μπάτλερ: «το MVP της Ανατολής το έχει ο μαπμπας μου, αυτό που θέλω είναι το πρωτάθλημα» (vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ανατολής, μετά το 4-3 επί των Σέλτικς, όμως ο Τζίμι Μπάτλερ δεν ενδιαφέρεται καθόλου γι αυτόν τον τίτλο, καθώς κοιτά αποκλειστικά το πρωτάθλημα ΝΒΑ.

Μάλιστα, με δηλώσεις του στο ESPN δικαιολόγησε την επιλογή του να μην κρατήσει το τρόπαιο της περιφέρειας.

«Έτσι βλέπω εγώ τα πράγματα. Δεν ήταν ασέβεια αυτό που έκανα γιατί πραγματικά είναι σημαντικό να είσαι η καλύτερη ομάδα στην Ανατολή. Όμως το έχω ξανακάνει. Αυτό που θέλω είναι το πρωτάθλημα. Θέλω να κρατήσω το 'Larry O' Brien' τρόπαιο. Δεν παίζω για τον τίτλο στην Ανατολή ή το βραβείο του MVP, ούτε καν για το MVP στους NBA Finals. Παίζω μόνο για το πρωτάθλημα» είπε ο «Jimmy Buckets» και συνέχισε: «Δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα All Star, ούτε τα ατομικά βραβεία, ούτε οι καλύτερες πεντάδες, τίποτα. Πραγματικά το μόνο που θέλω είναι το πρωτάθλημα!»

Αναφορικά με το που βρίσκεται τώρα το MVP της Ανατολής, είπε:

«Το έχει ο μπαμπάς μου. Του το έδωσα. Δεν το χρειάζομαι» ενώ για την ιστορία που αποκάλυψε η τενίστρια Κόκο Γκοφ για τα εισιτήρια των τελικών που της είχε υποσχεθεί πριν ξεκινήσουν τα play-offs, ανέφερε: «Εχω αυτοπεποίθηση ως μπασκετμπολίστας. Πιστεύω στην ομάδα μου. Δεν μας ενδιαφέρει τι έγινε χθες ούτε συγκεντρωνόμαστε στο τι θα γίνει αύριο. Ζούμε το τώρα. Όλοι πιστεύουν ότι πρέπει να βγάλουν την καλύτερη έκδοση του εαυτού τους την ίδια μέρα. Και κάθε μέρα ξεχωριστά. Και έτσι ήμουν σίγουρος. Θα πάμε στους τελικούς».

Τέλος ο Μπάτλερ αναφέρθηκε και σε μία παλιότερο δήλωση του ότι δεν θα αγωνιστεί πολύ στους Χιτ, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ναι είχα πει ότι δεν θα φορέσω ποτέ τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ. Όταν ήρθα στο ΝΒΑ και έπαιζα στους Μπουλς, το Μαϊάμι κέρδιζε συνέχεια. Οπότε δεν γινόταν να συμπαθήσω τους Μαϊάμι Χιτ. Όμως τώρα θα είναι η τελευταία φανέλα που θα φορέσω».