Skip to main content

Εθνική Νέων: Θα χειροκροτηθεί στο αυριανό φιλικό με την Σερβία

Τζάμπολ στο τουρνουά Ακρόπολις και η Εθνική ομάδα Νέων θα χειροκροτηθεί πριν την έναρξη του παιχνιδιού με την Σερβία (8/8,19.45) για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωμπάσκετ U20 που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η Εθνική Νέων Ανδρών θα βρεθεί για μία ακόμη φορά στο προσκήνιο αυτό το καλοκαίρι. Οι χάλκινοι πρωταθλητές Ευρώπης θα εισπράξουν το χειροκρότημα όλων στο τουρνουά Aegean Ακρόπολις.

Η ομάδα θα τιμηθεί για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 που φιλοξενήθηκε τον Ιούλιο στην Κρήτη. Λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα Ελλάδα – Σερβία, στην πρεμιέρα του ιστορικού τουρνουά στο ΟΑΚΑ, οι προβολείς θα στραφούν και πάλι πάνω στους παίκτες, στους προπονητές και σε όλο το επιτελείο που δούλεψε ενάμιση μήνα για να φτάσει η Ελλάδα ως το βάθρο.

Ο αγώνας Ελλάδα – Σερβία στο πλαίσιο του τουρνουά Aegean Ακρόπολις θα αρχίσει αύριο (8/8) στις 19.45. Σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί την χάλκινη Εθνική Νέων Ανδρών!

Μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας ηλεκτρονικά ΕΔΩ και αύριο (8/8) από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου στο Parking 5 από τις 10.00 ως την έναρξη του αγώνα.