Skip to main content

Μπαξεβάνου: «Τελικός για μας ο αγώνας με την Πολωνία»

Η παίκτρια της Εθνικής Ελλάδας Νεανίδων, Κατερίνα Μπαξεβάνου μίλησε σχετικά με τον αγώνα με την Πολωνία, τονίζοντας ότι η γαλανόλευκη θα τα δώσει όλα στο παρκέ για τη νίκη.

Αναλυτικά:

Σε ρυθμούς Πολωνίας έχει μπει η Εθνική Νεανίδων ενόψει του αυριανού νοκ άουτ παιχνιδιού (19.00, Δύο Αοράκια) για το Ευρωπαϊκό U18.

Η Εθνική με νίκη προκρίνεται στην οκτάδα της διοργάνωσης και πετυχαίνει άμεσα τον στόχο της παραμονής στην Α’ Κατηγορία με την Κατερίνα Μπαξεβάνου να επισημαίνει…«Πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα μπούμε δυνατά και συγκεντρωμένες προκειμένου πάρουμε ότι μας αξίζει. Η Πολωνία μπορεί να κατέλαβε την τελευταία θέση στον Α’ Όμιλο, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα… Διαθέτει μια δυνατή ομάδα. Πρέπει να μπούμε από την αρχή δυνατά στον αγώνα, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να μην κάνουμε τα λάθη του παιχνιδιού με το Βέλγιο».

Ο αγώνας χαρακτηρίζεται ως τελικός, κάτι το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά στην Εθνική… «Είναι ένας τελικός για μας, καθώς με νίκη πετυχαίνουμε τον στόχο μας πολύ γρήγορα. Θα τα δώσουμε όλα στο παρκέ για τη νίκη».

Η στήριξη του κόσμου είναι σημαντική κάτι το οποίο δεν παραλείπει να πει η Κατερίνα Μπαξεβάνου. «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας στον σημαντικό αγώνα με την Πολωνία. Ελπίζουμε να έρθουν φίλαθλοι στο γήπεδο, να στηρίξουν την προσπάθειά μας και να μας δώσουν τη θετική τους ενέργεια».