Skip to main content

Εθνική Γυναικών: Βόλτα στο πάρκο και το μυαλό στο...+15 (pic)

Η Εθνική Ελλάδας Γυναικών μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές με Σερβία και Μαυροβούνιο για το Eurobasket Women 2021, θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Ιταλίας την Κυριακή (20/6, 19:00), με το πρόγραμμα του Σαββάτου (19/6) να έχει βόλτα στο πάρκο δίπλα στο ξενοδοχείο στην Βαλένθια.

H Εθνική Γυναικών θα παλέψει με την αντίστοιχη ομάδα της Ιταλίας μέχρις εσχάτων την Κυριακή (20/6, 19:00), με σκοπό να πάρει την νίκη και να κυνηγήσει την διαφορά των 15 πόντων που θα τις δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurobasket Women 2021. Το πρόγραμμα του Σαββάτου (19/6) ήταν πιο ξεκούραστο για τις διεθνείς Ελληνίδες παίκτριες, αφού είχαν ρεπό μετά τα δύο πρώτα ματς και έκαναν  βόλτα στο πάρκο δίπλα στο ξενοδοχείο στην Βαλένθια.

Αναλυτικά το tweet της ΕΟΚ αναφέρει ότι: "Το Ευρωμπάσκετ Γυναικών στη Βαλένθια μπορεί να διεξάγεται σε «φούσκα», όμως σήμερα οι ομάδες είχαν την ευκαιρία για μια σύντομη βόλτα στο πάρκο που βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο που μένουν όλες οι αποστολές. @eurobasketwomen   #EuroBasketWomen #HellasBasketball".

Δείτε το σχετικό tweet: