Skip to main content

Χριστινάκη: «Να περιορίσουμε την Βουλγαρία με την άμυνα μας»

Η Ελλάδα ξεπέρασε με ευκολία το εμπόδιο της Ισλανδίας και πλέον κοιτάζει τον… τελικό απέναντι στην Βουλγαρία.

Με δηλώσεις της, η Ελεάννα Χριστινάκη μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι του Σαββάτου (6/2), αλλά και για τις συμπαίκτριες της, που διατηρούνται σε εξαιρετική κατάσταση, παρά την διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω κορονοϊού.

«Η ομάδα ανταποκρίθηκε παρά το γεγονός ότι τα κορίτσια που είναι στην Ελλάδα έχουν να αγωνιστούν από τον Νοέμβριο. Είναι πράγματι αξιοθαύμαστο το πόσο πολύ έχουν δουλέψει για να μείνουν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, παρά το γεγονός ότι ο πρωτάθλημα έχει διακοπεί εδώ και τόσο καιρό και τους αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό».

Όσον αφορά το ματς με την Βουλγαρία, η Χριστινάκη τόνισε:

«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι, έναν τελικό για μας. Έχουμε δουλέψει την τακτική για αυτό το παιχνίδι και η προσοχή μας είναι μόνο εκεί πια. Θέλουμε την νίκη με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά και ελπίζουμε στο τέλος να χαμογελάσουμε. Γνωρίζουμε καλά την αντίπαλο μας. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, είναι άλλωστε αυτό που χαρακτηρίζει την ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια και στην επίθεση να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή. Η Βουλγαρία διαθέτει παίκτριες που παίζουν χρόνια μαζί, έχουν ομοιογένεια και καλό σύνολο. Εμείς ωστόσο κοιτάμε μόνο την δική μας ομάδα και πόσο καλά θα αποδώσουμε, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι προκειμένου να περιορίσουμε τα ατού της αντιπάλου».