Skip to main content

Εθνική γυναικών: Καλή της τύχη

Η Εθνική Γυναικών πέφτει στην μάχη των προκριματικών του Eurobasket 2021 και ο Μιχάλης Κυριακάκης στέλνει την θετική του ενέργεια, ενόψει των αγώνων με Ισλανδία και Βουλγαρία.

Αναλυτικά:

Ήρθε η ώρα για το μεγάλο βήμα της Εθνικής μας ομάδας των γυναικών. 

Screenshot 20210131 215950 Facebook

Στην Λιουμπλιάνα και την Arena Stozice η επίσημη αγαπημένη θα τα δώσει όλα για να βρεθεί εκεί που αξίζει...στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον προσεχή Ιούνιο. 

image3

Πλήρης όσο δεν ήταν σε κανένα από τα παράθυρα αφού τον Φεβρουάριο του 2019 απουσίαζαν Φασούλα, Χριστινάκη και τον περασμένο Νοέμβριο στην Κρήτη,  Σωτηρίου, Σπυριδοπουλου, Παυλοπούλου και Γέμελος. 

image5356475855666υρηρφηφφ

Στην Σλοβενία λοιπόν με όλο το δυναμικό παρών ο Βασίλης Μασλαρινός με τις συνεργάτες του έχουν κάνει τα πλάνα για τις δύο νίκες που είναι απαραίτητες. 

masla5353

Ξεκίνημα σήμερα με την αδύναμη και χωρίς νίκη Ισλανδία την οποία η σοβαρή Εθνική μας θα κερδίσει ενώ παράλληλα θα έχει την ευκαιρία ενός καλού τεστ πριν το κρίσιμο ματς με την Βουλγαρία. 

pavlo5353

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα επικρατήσουμε των γειτόνων μας όταν το πετύχαμε στην Κρήτη παρά τις ελλείψεις μας .

Θέλουμε μεγάλη διαφορά γιατί από την στιγμή που στην καλύτερη θα βρεθούμε δεύτεροι με δύο νίκες δύο ήττες παίζουν ρόλο οι διαφορές με τις δεύτερες των άλλων ομίλων οι οποίες θα έχουν το ίδιο ρεκόρ με εμάς. 

Δυστυχώς μέχρι τελευταία στιγμή πρόκειται να υπάρχει η αγωνία καθώς θα γίνει χαμός στο φινάλε των προκριματικών με ανέλπιστα αποτελέσματα όπως χθές στο μοναδικό ματς πού άνοιξε την αυλαία των αγώνων η χωρίς νίκη Πολωνία κέρδισε 68-56 την Λευκορωσία που είχε συντρίψει την Μ.Βρετανία!

image46454

Να ευχηθούμε λοιπόν νίκες μαζί με τύχη στην Εθνική μας ομάδα για να συμπεριληφθούμε στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης που θα βρεθούν στο Eurobasket. 

Να ξαναβγεί το γυναικείο μπάσκετ στην επικαιρότητα όπως το 2017 στην Πράγα και το 2018 στο Παγκόσμιο της Ισπανίας.

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι σε δύο κρίσιμα ματς που στόχο έχουν την πρόκριση...η ΕΡΤ και η δημόσια τηλεόραση θά είναι απούσα και δυστυχώς δεν βλέπω και κάποια διαμαρτυρία. 

Στην Κρήτη είχε στείλει τους αγώνες στο διαδικτυακό ERTFLIX ...προς ώρας τίποτα!

Πάλι στο κανάλι της FIBA στο YOUTUBE είναι το σίγουρο πως θα παρακολουθήσουμε την μεγάλη προσπάθεια των κοριτσιών μας.

Καλή δύναμη σε όλους. 

Θα είμαστε κοντά σας.