Skip to main content

Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το παιχνίδι με Σερβία για τα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Δύο παιχνίδια απομένουν στην Εθνική Ανδρών, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριοση της,  για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με Σερβία εντός (24/2, 19:00) και Λετονία εκτός (27/2, 19:30) και, όπως έγινε γνωστό, η αναμέτρηση με τους Σέρβους θα διεξαχθεί στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Κάτι τέτοιο δεν έχει ανακοινωθεί, ακόμα, επίσημα, όμως την αποκάλυψη την έκανε το GM της Εθνικής ομάδας, Νίκος Ζήσης, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ, με αφορμή την επερχόμενη βράβευση του, στο ματς με το Περιστέρι.  

«Παρ' όλο που δεν πρόλαβα να αγωνιστώ στο νέο "σπίτι" της ΑΕΚ, είμαι πολύ χαρούμενος κι έχοντας αυτόν τον ρόλο στην Ομοσπονδία για το γεγονός ότι έχουμε ήδη αγωνιστεί πανηγυρίζοντας μια πολύ σημαντική νίκη στον δρόμο για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 κόντρα στην Τουρκία. Και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα παίξουμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, σε μία παγκόσμια δύναμη, την Σερβία. Φαίνεται ότι η Εθνική χρησιμοποιεί ένα σπουδαίο γήπεδο για να παίξει σπουδαίους αγώνες», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Ζήση.

Να θυμίσουμε πως στο κλειστό των Άνω Λιοσίων είχε πραγματοποιηθεί και η αναμέτρηση με την Τουρκία, που βρήκε νικήτρια την Εθνική μας ομάδα με 72-71