Skip to main content

Προολυμπιακό τουρνουά: Ένα ΣΕΦ γεμάτο...αστέρια

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα φιλοξενήσει το ένα από τα τέσσερα προολυμπιακά τουρνουά και στο παρκέ του Φαληρικού σταδίου αναμένεται να παρελάσουν μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκοσμίου μπάσκετ.

Το πιο λαμπρό αστέρι απ' όλα θα είναι ο δικός μας ο Γιάννης Αντεντοκούμπο. Εκτός από τον Greek Freak την δίκη του ξεχωριστή λάμψη θα δώσει με την Εθνική Σλοβενίας ο "πολυς" Λούκα Ντόνσιτς.

Ο Σλοβένος θα έχει συμπαραστάτες στο τουρνουά , τον πολύπειρο Ζόραν Ντράγκιτς , τον Πρέπελιτς ενώ αναμένεται να κάνει συμμετέχει στο τελευταίο του τουρνουά με το εθνόσημο ο Τσαντσάρ.

Πολλούς ταλαντούχους παίκτες θα έχει και στο δυναμικό της και η εθνική Κροατίας, με το μεγαλύτερο όνομα να είναι αυτό του NBAer Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς , ενώ ακόμη ξεχωρίζουν και τα ονόματα των Ζούμπατς και Σάριτς , παικτών που έχουν καθιερωθεί και αυτοί στο NBA . Τέλος ανάμεσά τους θα βρίσκεται και ο "Ευρωπαίος" Χεζόνια.

Τέλος ,το όνομα της Δομινικανικής Δημοκρατίας αν και δεν είναι λαμπρό , αυτό έρχεται σε αντίθεση με το ρόστερ της . Το μεγαλύτερο αστέρι της είναι ο ψηλός των Timberwolves, Κάρλ Άντονι Τάουνς , ενώ θα έχει και άξιο συμπαίκτη τον Χόρφορντ των Σέλτικς.

Γιάννης Σιαβελής