Skip to main content

Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 - Σε αυτό το κανάλι θα βλέπουμε την «Επίσημη Αγαπημένη»

Από την ΕΡΤ θα δούμε τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας που θα συμμετάσχει στην τελική φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2023, με την «Επίσημη Αγαπημένη» να συμμετέχει στον Γ' Όμιλο μαζί με ΗΠΑ, Νέα Ζηλανδία και Ιορδανία. 

Η τελική φάση διεξάγεται από τις 25/8 έως και τις 10/9, ενώ η Ελλάδα ξεκινά στις 26/8 κόντρα στην Ιορδανία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Η ΕΡΤ με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση των αθλητικών δικαιωμάτων για την απευθείας μετάδοση του Παγκόσμιου Κυπέλλου Μπάσκετ (FIBA Basketball World Cup 2023), που θα διεξαχθεί από τις 25 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις Φιλιππίνες, στην Ιαπωνία και στην Ινδονησία.

Συγκεκριμένα, η δημόσια τηλεόραση θα προσφέρει ελεύθερα, σε όλους τους φιλάθλους της ελληνικής επικράτειας, συνολικά 22 αγώνες, μεταξύ αυτών όλες τις αναμετρήσεις της Εθνικής μας Ομάδας και βεβαίως όλους τους ημιτελικούς και τους τελικούς της κορυφαίας παγκόσμιας μπασκετικής διοργάνωσης.

Με τη συμφωνία που επετεύχθη, εξασφαλίζεται ότι οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν απρόσκοπτα όλη την πορεία της «επίσημης αγαπημένης», σπουδαίες μάχες από τις κορυφαίες ομάδες στη φάση ομίλων, καθώς και τις συναρπαστικές αναμετρήσεις των νοκ άουτ μέχρι και την τελική κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου».