Skip to main content

Σαλούστρος: «Χαμηλά το κεφάλι και όλα τα υπόλοιπα θα τα βγάλουμε στο γήπεδο»

Ο Χρήστος Σαλούστρος είναι έτοιμος να ξεκινήσει την δεύτερη σεζόν του στο Περιστέρι, με την διεθνή φόργουορντ να εμφανίζεται αισιόδοξος, ενόψει της περιόδου που έρχεται.

«Θεωρώ περίεργη την χρονιά που ξεκινάει, όσον αφορά το κομμάτι της υγείας όλων. Να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές, αλλά και τους ανθρώπους γενικά, υγεία, γιατί είναι περίεργα τα πράγματα με τον κορωνοϊό», ήταν το αρχικό σχόλιο του Σαλούστρου, ο οποίος στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Όσον αφορά το Περιστέρι, είμαστε πολύ καλά. Εγώ είμαι δεύτερη χρονιά στην ομάδα και τα νέα παιδιά που ήρθαν είναι παίκτες που αξίζουν. Έχει γίνει η στελέχωση της ομάδας με κριτήρια και μπασκετικά και εξωμπασκετικά, όσον αφορά δηλαδή τον χαρακτήρα, και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Η αποχή έξι μηνών είναι πάρα πολύ μεγάλη, δεν θέλουμε να έχουμε παράπλευρες απώλειες στο κομμάτι της υγείας. Δουλεύουμε εδώ και δυο ημέρες και συνεχίζουμε. Χαμηλά το κεφάλι, χαμηλά η μπάλα και όλα τα υπόλοιπα θα τα βγάλουμε στο γήπεδο…».

Ο Σαλούστρος έκανε ξεχωριστή αναφορά στο επερχόμενο BCL, τονίζοντας πως η ομάδα του οφείλει να εμφανιστεί έτοιμη.

«Το Basketball Champions League κατά την άποψη μου είναι το δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα μετά την Ευρωλίγκα. Έχει ισχυροποιηθεί πολύ η διοργάνωση, ο όμιλος ο δικός μας, αλλά και γενικότερα οι ομάδες που συμμετέχουν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ήρθαν στην διοργάνωση πολλές ομάδες από το EuroCup. Τα μπόνους είναι καλύτερα, η διοργάνωση είναι καλύτερη, οπότε θεωρώ ότι ανεβαίνει το επίπεδο και πρέπει και εμείς να είμαστε έτοιμοι. Να δουλέψουμε σκληρά, έχουμε πάρα πολύ χρόνο μπροστά μας να γίνουμε μια συμπαγής ομάδα, όλα τα παιδιά που έμειναν ξέρουν τι θέλει η ομάδα, τι ζητάει, προκειμένου να βάλουμε και τους καινούργιους παίκτες στο πλαίσιο και την λογική της ομάδας. Και αν έχουμε υγεία, που είναι το πιο σημαντικό αγαθό μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».