Skip to main content

Αγγελακόπουλος: «Συναρπαστικό το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής»

Για την μεταγραφή του στα Τρίκαλα, το πέρασμα του από την Μύκονο και την εικόνα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, μίλησε στο ΕΟΚ WEB Radio ο Βασίλης Αγγελακόπουλος.

Αναλυτικά ο φόργουορντ των Θεσσαλών μίλησε;

Για την επιστροφή του στο θεσσαλικό μπάσκετ: «Ήταν κάτι που έγινε απότομα, δεν το είχα σχεδιασμένο, είχα καιρό που είχα μείνει λίγο εκτός. Με πλησίασαν οι άνθρωποι των Τρικάλων και τα βρήκαμε γενικά στον τρόπο σκέψης και τους στόχους της ομάδας. Ήταν κάτι που το ήθελα, δεν ήθελα να φύγω μακριά απ’ τη Λάρισα, είμαι κοντά και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Για το πέρασμά του απ’ τον Α.Ο. Μυκόνου: «Και στη Μύκονο ήταν πάρα πολύ καλές οι συνθήκες, πέρασα πάρα πολύ όμορφα, η χρονιά τελείωσε όπως έπρεπε, η ομάδα ανέβηκε. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις και μόνο φίλους στο νησί. Εδώ στα Τρίκαλα είναι κάτι διαφορετικό, δεν έχω τα ταξίδια, είμαι πιο κοντά και προσπαθώ να το χαρώ όσο περισσότερο γίνεται».

Για το σημερινό (25/01) εξ αναβολής παιχνίδι με το IBC: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί τα Ιωάννινα είναι κι αυτά σχεδόν στην τετράδα. Είναι μια ομάδα με νέα παιδιά, τρέχουν, έχουν έναν καλό προπονητή, παίζουν πολύ κλειστά, είναι πολύ «σφιχτή» η άμυνά τους. Καλούμαστε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να είμαστε σοβαροί και ό,τι μάς δώσει η άμυνα πρέπει να ‘μαστε έτοιμοι να το «αρπάξουμε». Προερχόμαστε από μια εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τον Αλμυρό, οπότε δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για ‘μας εκτός απ’ τη νίκη».

Για το σημείο-«κλειδί» στο παιχνίδι: «Για εμένα πολύ σημαντικός είναι ο ρυθμός, να επιβάλλουμε εμείς το δικό μας ρυθμό απ’ την αρχή, γιατί είναι και εντός έδρας παιχνίδι. Αν το καταφέρουμε αυτό, πιστεύω ότι θα έχουμε μεγάλες πιθανότητες για τη νίκη».

Για τον 4ο όμιλο: «Σίγουρα είναι 5-6 ομάδες που είναι πάρα πολύ καλές, δουλεμένες, με έμπειρα παιδιά, τα οποία έχουν παίξει παλαιότερα σε ψηλότερο επίπεδο. Και πιο κάτω είναι κάποιες ομάδες που εκτός έδρας αν δεν παίξεις καλά δεν πρόκειται να τις κερδίσεις. Είναι πολύ συναρπαστικό το πρωτάθλημα».