Skip to main content

Αμαλιάδα: Ανακοίνωσε Σώκο, αποχαιρέτησε Παπαθανασόπουλο

Την απόκτηση του Κωνσταντίνου Σώκου ανακοίνωσε ο ΑΣΣ Αμαλιάδας, με τον νεαρό παίκτη να συνδυάζει τις σπουδές του με το μπάσκετ στην όλη του νομού Ηλείας. Αντίθετα, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Γιάννης Παπαθανασόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοινωση:

«Ο ταλαντούχος Σώκος από τα Αστέρια Αχαΐας στον Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ .
Αποχωρεί ο Γιάννης Παπαθανασόπουλος .

Έναν νέο αθλητή πολλά υποσχόμενο πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ .
Ο 20χρονος αριστερόχειρας πλέι μέικερ Κωνσταντίνος Σώκος από τα Αστέρια Αχαΐας , φοιτητής στην Αμαλιάδα , θα φοράει την φανέλλα του ΑΣΣΑ. Γέννημα θρέμμα της ομάδας της Κάτω Αχαΐας είχε συμμετοχή σε όλες τις επιτυχίες των Αστεριών τόσο στις ανόδους από την Γ κατηγορία στην Α2 ΕΣΚΑΗ όσο και στο F4 των παίδων το 2016-17.
Διακρίνεται για την έφεση του στο γρήγορο παιχνίδι και θεωρείται πολύ εξελίξιμος.
Αντίθετα θα χωρίσουν πολύ φιλικά οι δρόμοι του ΑΣΣΑ με τον Γιάννη Παπαθανασόπουλο .
Ο Αγρινιώτης αθλητής που προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες και κάλυψε με μεγάλη επιτυχία την θέση του « μικρού» στην άνοδο δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στην Αμαλιάδα αφού οι υποχρεώσεις του στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας θα είναι πολύ αυξημένες φέτος .
Όλη η οικογένεια του Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Παπαθανασόπουλο για την πολύτιμη συμμετοχή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος . Του εύχεται επιτυχίες σε ότι κάνει στην ζωή του και γιατί όχι στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν».