Skip to main content

Liga Endesa: Ο Ένις έπεσε θύμα διαδικτυακής ρατσιστικής επίθεσης (pic)

Απίστευτη ρατσιστική επίθεση μέσω των social media δέχτηκε ο Ντίλαν Ένις, λίγη ώρα μετά το φινάλε του αγώνα της Σαραγόσα με την Μπούργος και την ήττα της ομάδας του, για την τελική φάση της Liga Endesa.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παίκτης, δύο followers του στο twitter, τού επιτέθηκαν με αισχρές εκφράσεις, εξαιτίας ενός… χαμένου στοιχήματος!

"Βρωμιάρη, είσαι τόσο κακός παίκτης. Καταλαβαίνω γιατί δεν έχεις συμβόλαιο στο ΝΒΑ, μοιάζεις με μία μαύρη βρώμικη μαϊμού"  του έγραψε ο ένας, ενώ ο άλλος έβρισε την μητέρα του παίκτη λέγοντας:

"έχασα το στοίχημα εξαιτίας σου, επειδή έχασες ένα τρίποντο, γιατί είσαι η προσομοίωση μιας μαϊμούς, μου κόστισες 500 δολάρια".

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ίδιος ο Ένις αντέδρασε. "Αυτές είναι οι μαλ*** που βλέπω μετά από αγώνες. Ο κόσμος νομίζει ότι οι αθλητές είναι αόρατοι. Ο κόσμος πιστεύει ότι μπορεί απλά να λέει ό,τι θέλει σε αυτούς, λες και είναι ρομπότ. Αλήθεια, είναι γελοίο. Αυτός ο κόσμος είναι ένα κακό μέρος. Ας βοηθήσει ο Θεός τις ψυχές τους", αναφέρει η τοποθέτηση του παίκτη της Σαραγόσα, ο οποίος απέναντι στην Μπούργος είχε 15 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ, τρεις ασίστ και τέσσερα λάθη σε 31’.