Skip to main content

Ανανέωσε ο Καραφαντής με τον Εθνικό

Ο Εθνικός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Στέλιο Καραφαντής.

Αναλυτικά:

Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με έναν εκ των αρχηγών και τον παλιότερο παίκτη της ομάδας, τον Στέλιο Καραφαντή
Ο Στέλιος Καραφαντής φέτος πρόσφερε πολύτιμες λύσεις και έδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της Κατηγορίας. Ο Στέλιος εκτός από τη συνέπεια στα αμυντικά του καθήκοντα όποτε χρειάστηκε βοήθησε σημαντικά και στο επιθετικό κομμάτι σημειώνοντας σημαντικούς πόντους.
Η παραμονή του Στέλιου Καραφαντή δείχνει έμπρακτα και την στήριξη στο πλάνο της ομάδας, η οποία επιθυμεί στο ρόστερ της να βρίσκονται παιδιά από τα σπλάχνα του Εθνικού, που έχουν «γαλουχηθεί» με το dna της.
Ο Στέλιος Καραφαντής δήλωσε για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Εθνικού. Είναι τιμή για μένα να παίζω με τα χρώματα της ομάδας, την οποία υποστηρίζω από μικρό παιδί.
Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοικούσα Επιτροπή, το τεχνικό τιμ και τον κόουτς Νάσο Χούμπαυλη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Θα δώσω και τη νέα σεζόν το 100% για να τους δικαιώσω και να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της.
Η ομάδα μας και τη νέα χρονιά έχει ανάγκη τη στήριξη του κόσμου της, που στέκεται πάντα στο πλευρό της. Θέλουμε το κλειστό μας να είναι κατάμεστο σε κάθε αγώνα και με τον έκτο παίκτη μας να παλεύουμε μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας».