Skip to main content

ΕΟΚ: Ζήτησε την Λεωφόρο ή το ΟΑΚΑ για τις εκλογές της 30ης Μαΐου

Η προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας, με έγγραφο που απέστειλε, ζήτησε ένα από τα δύο γήπεδα για την διεξαγωγή τη Γ.Σ και των εκλογών της 30ης Μαΐου.

Η 30η Μαΐου, ημερομηνία στην οποία είναι προγραμματισμένες οι εκλογές της ΕΟΚ πλησιάζει και στο περιθώριο της, γεμάτης εντάσεις, εκδίκασης του Πρωτοδικείου Αθηνών, το πρωί της Δευτέρας (10/5), η προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας, με κίνηση της, έδειξε πως δεν θέλει σε καμία περίπτωση την διεξαγωγή των Αρχαιρεσιών με ηλεκτρονική μορφή.

Έτσι, με δύο έγγραφα που έστειλε, ζήτησε την παραχώρηση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, για την διεξαγωγή των εκλογών, ενώ ως εναλλακτική επιλογή ζήτησε τις ανοικτές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. 

Να σημειωθεί πως η ΕΟΚ έχει αναφερθεί και στο παρελθόν στο ΟΑΚΑ ως τόπο διεξαγωγής των εκλογών, όμως αυτή είναι η πρώτη φορά που στο τραπέζι των συζητήσεων πέφτει και η επιλογή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.  

Ο τελευταίος λόγος παραμένει στο Πρωτοδικείο Αθηνών, το οποίο θα περιμένει μέχρι τις 18 Μαΐου για να δει αν η ΕΟΚ τηρήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, τότε στις 24 του μήνα, ημερομηνία όπου θα ανακοινωθεί η τελική απόφαση, το Πρωτοδικείο θα έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε αλλαγή προσωρινής διοίκησης, με το νέο Δ.Σ  που θα προκύψει, να μπορεί, μέσα σε διάστημα 10 ημερών, να προχωρήσει σε εκλογές.