Skip to main content

ΕΟΚ: Ένταση στην εκδίκαση του Πρωτοδικείου, στις 24 Μαΐου η απόφαση

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών εκδικάστηκε, το πρωί της Δευτέρας (10/5), η υπόθεση ορισμού της  προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, ενόψει και των εκλογών της 30ης Μαΐου.

Το παρών στην εκδίκαση έδωσε, τόσο η πλευρά του Γιώργου Βασιλακόπουλου, όσο και αυτές των τριών υποψήφιων για τον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας, Παπανικολάου, Φασούλα και Λιόλιου, με τις εντάσεις να μην απουσιάζουν.

Οι καταθέσεις των μαρτύρων πήραν πάνω από τρεις ώρες, με τους εκπροσώπους των Φασούλα και Λιόλιου να κατηγορούν την προσωρινή διοίκηση για κωλυσιεργία, με σκοπό την μη πραγματοποίηση των εκλογών στις 30 Μαΐου και την πλευρά Βασιλακόπουλου, μαζί με αυτή του Παπανικολάου, να υποστηρίζουν πως ο πρόεδρος της  ΕΟΚ έχει τέτοια ιστορία στον χώρο που δεν έχει ανάγκη την παράταση της θητείας του για μερικές ακόμα ημέρες.

Όσον αφορά την οριστική απόφαση του Πρωτοδικείου, θα ανακοινωθεί στις 24 Μαΐου, όπως ενημέρωσε όλες τις πλευρές ο πρόεδρος του δικαστηρίου, μόλις έξι ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών της ΕΟΚ.