Skip to main content

Γιαννάκης: «Ο εγωισμός των ανθρώπων είναι αήττητος, ανίκητος»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μιλώντας στην  εκπομπή «Pick n Roll» της Cosmote TV μετά την ανακοίνωση του ως μέλος του FIBA Hall of Fame της τάξης του 2021, σχολίασε τις τρέχουσες εξελίξεις με τις εκλογές της ΕΟΚ και  για τον αν έχει αδικηθεί από την Ομοσπονδία, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως ο εγωισμός των ανθρώπων είναι αήττητος και ανίκητος.

Ο "Δράκος" του Ελληνικού μπάσκετ ανέφερε ότι:  «Ο εγωισμός των ανθρώπων είναι αήττητος, ανίκητος. Εγώ προσπάθησα με τον τρόπο μου, με τον τρόπο που λειτουργούσα, να εκτιμήσω κάθε τι που συνέβαινε γύρω μου, και τον κάθε άνθρωπο που μου πρόσφερε ένα άγγιγμα, μια ματιά, ένα χειροκρότημα, ένα γέλιο, μια οποιαδήποτε παρακίνηση, είτε θετική είτε αρνητική. Γιατί και τα αρνητικά σε χαλιβδώνουν, σε κάνουν να διορθώνεσαι. Λείπει πολύ αυτό από τη διοίκηση.

Δεν φτάνει απλά να είσαι καλός, πρέπει να έχεις τη διάθεση να δίνεις και να συνεργάζεσαι. Όπως το εκτιμά ο καθένας. Εγώ θεωρώ ότι ουδείς αναντικατάστατος. Η ζωή προχωράει, τα πράγματα προχωρούν. Έχουμε ανθρώπους με ικανότητες. Ψάχνουμε ανθρώπους που να θέλουν να δουλέψουν σκλήρά, να., ανέφερε μεταξύ άλλων.