Skip to main content

Καββαδία: «Στόχος μας να επανδρωθεί το ανδρικό από τα αναπτυξιακά μας»

Η πρόεδρος της Δράσης-Άθλος Ηλιούπολης, Όλγα Καββαδία, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Τα παιδία παίζει» του EOK WebRadio με τους Αργύρη Παγαρτάνη και Δημήτρη Μελίσση.

Αναλυτικά είπε:

Για τη Δράση-Άθλος Ηλιούπολης: «Ο σύλλογος ξεκίνησε το 2008. Ήταν μια έμπνευση δικιά μου, αφού ασχολούμαι με τον αθλητισμό, είμαι γυμνάστρια. Ξεκίνησα με τα παιδιά της γειτονιάς σε ένα σημείο της Ηλιούπολης, στην Κάτω Ηλιούπολη. Αρχίσαμε με λίγα παιδιά αρχικά και τώρα τα έχουμε φτάσει γύρω στα 150».

Για τις εγκαταστάσεις και την ακαδημία: «Τα περισσότερα παιδιά έρχονται από την Κάτω Ηλιούπολη, αλλά έρχονται και από άλλα μέρη της Ηλιούπολης. Έχουμε θέμα με τα γήπεδα. Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι μπάσκετ στην Ηλιούπολη. Προσπαθούμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερη ποιοτική δουλειά, να αγαπήσουν τα παιδιά το μπάσκετ. Στοχεύουμε από μικρότερες ηλικίες, έχουμε παιδιά στο σύλλογο από 4.5-5 χρονών με μικρές μπασκέτες. Ασχολούμαστε πολύ με το μίνι μπάσκετ, με το παιχνίδι και έχουμε μέχρι αντρικό. Τα μικρά παιδιά χρειάζονται κλειστό γήπεδο, δε μπορούν να κάνουν σε ανοιχτό γήπεδο με αυτές τις καιρικές συνθήκες. Οπότε αναγκαστικά έχουμε τέτοιου είδους προβλήματα. Επίσης έχουμε ώρες πολύ νωρίς, δηλαδή 15:00 το μεσημέρι, γιατί αργότερα μπαίνουν οι μεγάλοι. Το γήπεδο έχει προβλήματα, γιατί έχει ανοίξει η οροφή και μπάζει νερά. Έχουμε ελάχιστες ώρες σε κλειστά γήπεδα».

Για τις επιτυχίες στα αγωνιστικά τμήματα: «Τώρα προκριθήκαμε στη δεύτερη φάση στους παίδες, παίζουμε με το Μαρούσι στη φάση των νοκ-άουτ. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το ανδρικό: «Το αντρικό παίρνει από το αναπτυξιακό. Αυτός είναι ο στόχος μας, να επανδρωθεί το ανδρικό μας τμήμα από τα αναπτυξιακά μας».