Skip to main content

Φασούλας: Είναι στιγμές που απορούμε με την παροιμιώδη αδυναμία, την οποία επιδεικνύει η διοίκηση Λιόλιου"

Eπίθεση προς την ΕΟΚ έκανε ο Παναγιώτης Φασούλας ρίχνοντάς τις κατηγορίες πως μείωσε δραματικά τις προσκλήσεις προς τις ομάδες για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδα με την Τσεχία (23/2, 21:00) όταν διαπιστώθηκε πως υπάρχει αύξηση ζήτησης των εισιτηρίων.

 Για τον τρόπο που αποφάσισε να μοιράσει τα εισιτήρια του αγώνα κατηγορεί η παράταξη "Πρώτα το Μπάσκετ" του Παναγιώτη Φασούλα την ΕΟΚ για το παιχνίδι της Ελλάδας με την Τσεχία , σύμφωνα με ανακοίνωση των πρώτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Είναι στιγμές που απορούμε με την παροιμιώδη αδυναμία, την οποία επιδεικνύει η διοίκηση Λιόλιου, ακόμα και σε απλά πράγματα. Αδυναμία που γίνεται επιζήμια για το άθλημα, το οποίο αγαπάμε και υπηρετούμε.

Η Εθνική «επιστρέφει» απόψε στο ΣΕΦ.

Κανείς μας δεν είχε την παραμικρή αμφιβολία ότι ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια των διεθνών του Βασίλη Σπανούλη, ότι θα σταθεί δίπλα στην «επίσημη αγαπημένη».

Ο μόνος που δεν πίστευε στην Εθνική ήταν ο κ. Λιόλιος, ο οποίος ζήτησε (ορθώς) να σταματήσουν όποιες αγωνιστικές δραστηριότητες, προκειμένου οι αθλητές κι οι αθλήτριες να έχουν την άνεση να δουν δια ζώσης την Εθνική.Μάλιστα, μέσω ανθρώπων που ο ίδιος επέλεξε, έστειλε μήνυμα σε όλες τις ομάδες να δηλώσουν διαθεσιμότητα, προκειμένου να μοιραστούν προσκλήσεις σε νέα παιδιά, σε νεαρούς αθλητές και αθλήτριες.

Σκεφτείτε τον ενθουσιασμό τους, όταν άκουσαν από τους προπονητές ότι υπάρχει η δυνατότητα να βρεθούν στο ΣΕΦ, να δουν τον αγώνα με την Τσεχία, αλλά και την απογοήτευση τους μετά.

Από τη στιγμή που υπήρξε ζήτηση των εισιτηρίων, περιορίστηκε δραματικά το μοίρασμα των προσκλήσεων. Αποτέλεσμα, γονείς να τρέχουν να βρουν εισιτήρια, για να μην απογοητευτούν τα παιδιά τους, νεαροί αθλητές που ονειρεύτηκαν αλλά δεν θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο.

Όταν σε μια ομάδα λες «θα έχετε 50 προσκλήσεις» και στο τέλος δίνεις 20, βάζεις και τους παράγοντες σε δύσκολη θέση, να επιλέξουν, να απογοητεύσουν, να στεναχωρήσουν. Έτσι μια απλή περίσταση μετατρέπεται σε ψυχοφθόρα διαδικασία, δίχως κανείς να αναλαμβάνει την ευθύνη, που τόσα παιδιά θα απογοητευτούν.

Συμβουλή προς νεόκοπους παράγοντες: Να εμπιστεύεστε περισσότερο την Εθνική και να μην έχετε στον νου μόνο τις εισπράξεις. Μεγαλύτερο κέρδος είναι ένα παιδί, που ονειρεύεται να φορέσει το εθνόσημο, από οποιοδήποτε ποσό μπαίνει στα ταμεία…

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ"