Skip to main content

ΕΟΚ – Κυκλοφόρησε το 23ο τεύχος του e - magazine

Στον διαδικτυακό αέρα βρίσκεται το 23ο τεύχος της μηνιαίας έκδοσης του ηλεκτρονικού περιοδικού της ΕΟΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ομοσπονδίας:

Κάθε ομάδα μπάσκετ αποτελεί, διαχρονικά, το «κύτταρο» στον οργανισμό του αθλήματος και οι «προβολείς» του e-magazine της Ε.Ο.Κ. στη θεματολογία του 23ου τεύχους, στρέφονται στους συλλόγους που «καλλιεργούν» το άθλημα για την άοκνη προσπάθεια που κάνουν, τις επιτυχίες που παρουσιάζουν και σε «άγνωστες» ιστορίες που έχουν γράψει.

Ο χάρτης του ελληνικού μπάσκετ, με το δυναμικό των 800 και πλέον ομάδων, επιβεβαιώνει την διάχυση του αθλήματος στην ηπειρωτική και νησιώτικη χώρα, εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων και το «ταξίδι» του διαδικτυακού περιοδικού, θα φτάσει, στους επόμενους μήνες, όπου υπάρχουν μπασκέτες και ομάδες.

Στο 23ο τεύχος του e-magazine, μπορείτε να διαβάσετε:

Για την εκτίμηση και την αγάπη που τρέφουν οι φίλαθλοι της ισπανικής Αβενίδας στην άτυχη διεθνή σέντερ, Μαριέλα Φασούλα.

Για την παρέα-ομάδα της Πόλις Δασκαλείου που απαρτίζεται από παίκτες, οι οποίοι ασκούν διαφορετικά επαγγέλματα, αλλά «μιλούν» την ίδια «γλώσσα» του μπάσκετ.

Για τον Κάδμο Θήβας που «σκαλίζει» την αίγλη του παρελθόντος του και είναι αήττητος και πρώτος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Για την «παρθενική» συμμετοχή του Αργοναύτη Νέας Κίου στο πρωτάθλημα της National League-2 και τη χαρά που δίνει η ομάδα μπάσκετ στην πόλη της Αργολίδας.

Για τον Φίλιππο Βέροιας και την δυναμική των ακαδημιών του με 300 παιδιά, δίνοντας προοπτική στο μπάσκετ της Ημαθίας.

Για μια οικογενειακή… υπόθεση μπάσκετ, του προπονητή-πατέρα του Φοίβου Κω, Γιάννη Παπούλη και του παίκτη-γιού της ομάδας του Εσπέρου Κω, Ανδρέα, που πρόσφατα βρέθηκαν αντίπαλοι στο γήπεδο.

Για την μακροβιότατη, διάρκειας 11 ετών, παραμονή του Νίκου Παπανικολάου στην ομάδα του Ψυχικού, χωρίς να έχει επέλθει κορεσμός.

Για την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου που κάνει τα πρώτα, σταθερά βήματα της στη National League 1 και  ανοίγει τους ορίζοντες της με την μετακόμιση των αγώνων της στα «Δυο Αοράκια».

Για την ομάδα της Καστοριάς και την 20ετή κοινή πορεία του προπονητή, Γιώργου Καραταγλίδη που είχε υποδεχθεί στο εφηβικό τμήμα, τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Για το χρυσό μετάλλιο της Εθνικής Ανδρών στους Βαλκανικούς αγώνες, τον Σεπτέμβριο του 1979, στη στήλη «Ρετρό».

Καλή ανάγνωση!