Skip to main content

Τιμωρία δύο ετών από την ΟΔΚΕ στους Συμεωνίδη, Κορομηλά, Ζαβλανό και Μητσόπουλο

Σύμφωνα με την ΟΔΚΕ, εκτός διαιτησίας για τα επόμενα δύο χρόνια θα βρίσκονται τα τέσσερα από τα πέντε μέλη της τέως ΚΕΔ/ΕΟΚ, τους Συμεωνίδη, Κορομηλά, Ζαβλανό και Μητσόπουλο.

Σκληρή τιμωρία αποφάσισε η ΟΔΚΕ στους Στέλιο Συμεωνίδη, Κώστα Κορομηλά, Νίκο Ζαβλανό και Κώστα Μητσόπουλο για αποκλεισμό δύο χρόνων , με αφορμή μια ανακοίνωση που είχαν εκδώσει στις 25 Αυγούστου με αφορμή το σεμινάριο της Θεσσαλονίκης. 

Η ΟΔΚΕ, λοιπόν, εξάντλησε κάθε αυστηρότητα και έβγαλε μια απόφαση άνευ προηγουμένου. Ανακοίνωσε σήμερα ότι "αναφορικά με την επιβαλλόμενη πειθαρχική ποινή στον ελεγχόμενο και αφού προηγήθηκε μυστική ψηφοφορία κατ’ αρ. 3 παρ. 12. του ισχύοντος Εσωτερικού Κανονισμού της ΟΔΚΕ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ελεγχόμενο με ψήφους 5-1 για την ασκηθείσα πειθαρχική δίωξη την ποινή της αναστολής της ιδιότητας του διαιτητή (αναστολή δήλωσης ενέργειας ή μη ενέργειας) για δύο (2)".

Οι Συμεωνίδης, Κορομηλάς, Ζαβλανός και Μητσόπουλος μπορούν να κάνουν προσφυγή εντός δέκα ημερών, ενώ ο Κυριάκος Ταβουλαρέας δεν βρίσκεται σε αυτήν την λίστα και δεν κλήθηκε σε απολογία, γιατί  δεν είχε υπογράψει εκείνη την ανακοίνωση.