Skip to main content

Κύπελλο - Το ντέρμπι «αιωνίων»... «δείχνει» τίτλο, με ελλείψεις κόντρα στο Περιστέρι η ΑΕΚ

Ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό βρίσκεται το Κύπελλο Ελλάδα, με τους ημιτελικούς να περιλαμβάνουν ένα ντέρμπι «αιωνίων», αλλά και τη μεγάλη μάχη μεταξύ ΑΕΚ και Περιστερίου, στην οποία οι κιτρινόμαυροι πάνε με μεγάλες ελλείψεις. 

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η ΑΕΚ έχει μείνει μόνο με τους ΜακΓκρίφιν και Γιάνκοβιτς στους ψηλούς, με τον Ηλία Καντζούρη να έχει ακόμα πιο δύσκολο έργο κόντρα στον Βασίλη Σπανούλη. Υπενθυμίζεται ότι εκ μέρους της «Ένωσης» έχουν τεθεί εκτός οι Μάιλς και Μίτσελ που προστέθηκαν στις απουσίες των Μάντσεν και Μαυροειδή.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Στα του ντέρμπι των «αιωνίων», ο Μπαρτζώκας είδε τον Ολυμπιακό να μην... «ιδρώνει» κόντρα στον Άρη και θέλει να πραγματοποιήσει την 11η σερί νίκη του κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο δεν υπάρχουν τραυματισμοί και μένει να φανεί ποιος ξένος αθλητής θα είναι στην αποστολή που θα αντιμετωπίσει τους πράσινους.

Από την άλλη, ο κόουτς Ράντονιτς, είδε την ομάδα του να κάνει... ντέρμπι το ματς με τον Κολοσσό Ρόδου. Ο ΠΑΟ νίκησε χωρίς απώλειες και τραυματισμούς και θα προσπαθήσει να κάνει την πρώτη του νίκη κόντρα στους Πειραιώτες έπειτα από 10 αγώνες.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 19:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Η νικήτρια ομάδα από κάθε ζευγάρι παίρνει το εισιτήριο που θα οδηγήσει στον μεγάλο τελικό και θα κρίνει ποιος θα είναι ο κάτοχος του πρώτου τίτλου της σεζόν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Κυπέλλου το Σάββατο 18/2/2023:

ΑΕΚ - Περιστέρι (15:45)
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (19:15)