Skip to main content

Α2 γυναικών - Ο Άρης καλεί τον κόσμο του στο ΔΑΚ Σερρών (pic)

Κάλεσμα στον κόσμο του απευθύνει ο Α.Σ. Άρης προκειμένου να συμπαρασταθεί στο τμήμα μπάσκετ γυναικών που αγωνίζεται κόντρα στον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο των πλέι οφ ανόδου από την Α2 στην Α1 γυναικών. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΔΑΚ ΣΕΡΡΩΝ.

Την Κυριακή στις 26/3 και ώρα 19 00 η ομάδα μας δίνει ένα απο τα 3 τελευταία παιχνίδια για την μάχη της ανόδου στην θερμή έδρα των Σερρών.
 
Καλούμε όλους τους συναρειανούς απο την ευρύτερη περιοχή των Σερρών καθώς και τα αδέρφια μας απο τους νομούς Δράμας και Καβάλας να παρευρεθούν στο κρίσημο αυτό παιχνίδι.
 
Καλούμε επίσης τους φιλάθλους της πιο μπασκετικής ομάδας στην Ελλάδα, οργανωμένους και μη να παρευρεθούν δίπλα στις ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ που φέτος εχουν κάνει εξαιρετική προσπάθεια χωρις να έχουν ηττηθεί σε 17 αγώνες.
 
Θα θέλαμε ολοι να ζήσουμε μία μπασκετική βραδιά σε μία ατμόσφαιρα γιορτής που μόνο ο μπασκετικός κόσμος του ΑΡΗ μπορεί να δημιουργήσει και ειναί μία ευκαιρία αυτά τα παιδιά να αισθανθούν την δυναμική αυτής της ομάδας η οποία απορρέει απο τον κόσμο της.
 
Για όλους τους μεμονομένους φιλάθλους που θέλουν να ταξιδέψουν με ΙΧ ραντεβού στις 16:00 στο( Nick Galis Hall )Αλεξάνδρειο.
109 χρόνια ΑΡΗΣ.Χρόνια πολλά αγάπη μου γλυκειά.
 
ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ.
 
ΑΣ ΑΡΗΣ».