Skip to main content

Γιαννουλάκης: «Η κορυφή σημαίνει αρκετά για εμάς, πολύ σημαντική η Κεχαγιά για τον Αθηναϊκό»

Για την νίκη του Αθηναϊκού στο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Α2 Γυναικών απέναντι στον Αμύντα, μίλησε στο ΕΟΚ WEB Radio, ο προπονητής της ομάδας του Βύρωνα, Άγγελος Γιαννουλάκης.

Αναλυτικά ο τεχνικός του Αθηναϊκού μίλησε:

Για τη νίκη επί του Αμύντα: «Με την ήττα που ‘χαμε κάνει στο Άργος αυτή η αγωνιστική ήταν «κλειδί». Όχι απλά ξεκινήσαμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά ταυτόχρονα έχασε και το Άργος, όπου μάς έδωσε τη δυνατότητα να ‘μαστε μόνοι στην 1η θέση της βαθμολογίας, κάτι το οποίο και για τα παιδιά και για την ομάδα γενικότερα σημαίνει αρκετά».

Για το «κλειδί» της νίκης: «Αυτή ήταν η 3η φορά που έπαιξε ο Αθηναϊκός με τον Αμύντα. Δεν ήμουν παρόν σε κάποιο από τα άλλα δύο παιχνίδια, αλλά συζητήσαμε με τα κορίτσια, τη Ζωή (σ.σ. Κεχαγιά) που σαν πιο έμπειρη έχει πάντα λόγο στο τι θέλουμε να κάνουμε και πώς και ειδικά με το συνεργάτη μου και είπαμε ότι το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουμε είναι να μην αφήσουμε τη Λία Ντάνου να κρίνει το παιχνίδι. Στήσαμε ένα πλάνο όπου δεν έπρεπε να την αφήσουμε να πάρει τη μπάλα, όταν την έπαιρνε έπρεπε να την «κλειδώσουμε» να μην πηγαίνει προς το κέντρο και αν πάρει σκριν να κάνουμε μια παγίδα και να μείνει η ψηλή πάνω της μέχρι ν’ αναγκαστεί αν πασάρει. Όλα αυτά έγιναν και συνέβαλαν στο να μη μπορεί ο Αμύντας να βγάλει μια απόδοση ανάλογη με αυτήν που ‘χε βγάλει την Τετάρτη στην Άμιλλα, συν το γεγονός ότι η δική μας ομάδα έπαιξε καλό μπάσκετ και είχε σε καλή μέρα τη Ζωή, που ‘ναι πάρα πολύ σημαντική γι’ αυτήν την ομάδα».