Skip to main content

Δρακάκη: «Στόχος του Αμύντα να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται»

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Αθηναϊκό αλλά και του στόχους του Αμύντα στην Α2 Γυναικών, μίλησε στο ΕΟΚ WEB Radio η Φρόσω Δρακάκη.

Αναλυτικά η προπονήτρια της ομάδας του Υμηττού μίλησε;

Για το επερχόμενο (08/01) παιχνίδι απέναντι στον Αθηναϊκό: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Έχουμε χάσει μια φορά στο Κύπελλο και άλλη μία στο πρωτάθλημα εκτός έδρας, οπότε έχουμε ένα πολύ δυνατό κίνητρο να σταθούμε απέναντι σε μια ομάδα που μάς έχει κερδίσει 2 φορές και έχει τους ίδιους στόχους με ‘μας. Ο Αθηναϊκός έχει και τη Ζώη Κεχαγιά που όλοι ξέρουμε την εμπειρία της και τι δίνει στις ομάδες που πάει. Είναι ένα ακόμη κίνητρο για να μπορέσουμε να φέρουμε το σκορ στο 1-1 ενόψει των play-offs».

Για το φετινό στόχο του Αμύντα: «Όλοι οι άνθρωποι σε όλες τις πτυχές της ζωής μας θέλουμε κάτι παραπάνω απ’ αυτό που ήδη έχουμε ή και ν’ ανέβουμε ένα «σκαλοπάτι» πιο ψηλά απ’ αυτό που είμαστε. Οι συνθήκες, όμως, δεν είναι πάντα ίδιες. Παρ’ όλα αυτά, ο στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτό εξαρτάται πάρα πολύ απ’ την κατάσταση που βρίσκεται η κάθε ομάδα. Αυτό που εύχομαι είναι να είναι τα κορίτσια γερά και υγιή. Έχουμε πολύ καλές συνθήκες για να δουλέψουμε, είμαστε κάθε μέρα στο γήπεδο. Όσο δουλεύουμε δε μάς φοβάμαι, ελπίζω και ο παράγοντας τύχη να μάς βοηθήσει, ώστε όλη αυτή η δουλειά να βγει τελικά και να πάρουμε τ’ αποτελέσματα και τη θέση που θέλουμε και μάς αξίζει ενδεχομένως».