Skip to main content

Δαναοί Άργους: Ανακοίνωσαν την Κεχαγιά (pic)

Οι Δαναοί Άργους ενισχύθηκαν στην περιφέρεια με την προσθήκη τηε Ζωής Κεχαγιά
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας μια Κυπελλούχο Ευρώπης.
Η Ζωή Κεχαγιά (Zoi Kechagia), μέλος της ομάδας του Αθηναϊκού που το 2010 έγραψε ιστορία και κατέκτησε το Eurocup, έρχεται στην παρέα μας για να βάλει το δικό της ξεχωριστό λιθαράκι στη νέα προσπάθεια των Δαναών Άργους.
 
Έχοντας κάνει σπουδαία καριέρα σε Αίαντα Ευόσμου, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Ακαδημία Ηλιούπολης, Χολαργό, Αθηναϊκό, Ιπποκράτη Κω, Φάρο Κερατσινίου, Εσπερίδες και Σαντορίνη, ξέρει καλά να δείχνει το δρόμο προς την επιτυχία στις ομάδες, συνδυάζοντας αγάπη και σεβασμό στις πόλεις που την φιλοξενούν. Το πλούσιο βιογραφικό της μιλάει από μόνο του.
 
Έχει τρία πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ελλάδας στο παλμαρέ της με τον Αθηναϊκό, ξέχωρα από την κατάκτηση του Eurocup. Συμμετείχε άλλες πέντε φορές σε final four Κυπέλλου (δύο με Αθηναϊκό και μία με Ακαδημία, Ιπποκράτη Κω και Φάρο), κατέκτησε δύο πρωτάθλημα Α2 στα οποία ήταν και πρώτη σκόρερ με τον Ηρακλή και Φάρο (συν την παρουσία στον τελικό της Α1 με τον Φάρο κόντρα στον Ολυμπιακό το 2017), ενώ μετρά και μία αήττητη πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 ως την διακοπή λόγω κορονοϊού πέρσι με τη Σαντορίνη.
 
Έρχεται λοιπόν στην Αργολίδα για να μείνει και να συνεχίσει γεμάτη φιλοδοξίες την επιτυχημένη καριέρα της.
Καλωσόρισες Ζωή! Σου ευχόμαστε καλή χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχία