O Πρόεδρος Γεώργιος Φλαμπούρης και η Διοικούσα Επιτροπή του ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ wbc παρουσιάζουν τη σύνθεση του επιτελείου καθώς και το ΡΟΣΤΕΡ της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μας.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Γιάννης Καρυοφύλλης

HEAD COACH: Κυριάκος Κοσμίδης

ASSISTANT COACH: Τάσος Τάσιος

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ: Χρήστος Στεφανής

ΕΦΟΡΟΣ: Νικολέτα Λυμπεροπούλου

AΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ από την ομάδα:

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΟΙΛΙΑ

Έτος γέννησης: 2001

Προηγούμενες Ομάδες: ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΣΠΟΡΤΙΓΚ, ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ, (Κλιμάκια μικρών Εθνικών).

Η παίχτρια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την μεταγραφή μου σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο όπως ο Αθηναϊκός. Ελπίζω να πάει καλά η χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

ΕΛΛΗ ΤΣΙΚΑ

Έτος γέννησης: 1998

Προηγούμενες Ομάδες: ΕΥΡΥΑΛΗ, ΤΕΡΨΙΘΕΑ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. (Κλιμάκια μικρών Εθνικών).

Η παίχτρια δήλωσε: «Είναι τιμή και χαρά μου που θα αποτελέσω μέλος της οικογένειας του Αθηναϊκού. Ανυπομονώ για το νέο αυτό ξεκίνημα της συνεργασίας μας φορώντας την εν λόγω φανέλα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τη διοίκηση όσο και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Εύχομαι πάνω από όλα υγεία σε όλους, χαμόγελα και θετικά αποτελέσματα, εναρμονισμένα με τους στόχους της ομάδας μας και την συλλογική προσπάθεια για την επίτευξη τους».

ΕΛΕΑΝΑ ΣΕΧΟΥ

Έτος γέννησης: 2002

Προηγούμενη Ομάδα: ΑΝΤΑΙΟΣ

Η παίχτρια δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη που ανήκω στην ιστορική ομάδα μπάσκετ του Αθηναϊκού. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των προπονητών και της Διοίκησης για την επιλογή μου και να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ με την ομάδα:

ΙΩΑΝΝΑ ΤΡΑΓΟΥΣΤΗ

Έτος γέννησης: 2001

Προηγούμενες Ομάδες: ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ, ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Κλιμάκια μικρών Εθνικών).

Η παίχτρια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην οικογένεια του Αθηναϊκού και είμαι έτοιμη να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΓΕΡΟΝΤΗ

Προηγούμενες Ομάδες: ΝΗΑΡ ΗΣΤ, ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ.

Η παίχτρια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη που και φέτος θα ανήκω στην οικογένεια του Αθηναϊκού. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους προπονητές μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια και να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ».

NATAΛΙ ΤΖΕΜΗ

Έτος γέννησης: 1990

Προηγούμενες Ομάδες: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΓΑΛΑΤΣΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, ΑΜΥΝΤΑΣ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΤΕΡΨΙΘΕΑ.

Η παίχτρια δήλωσε: «Χαίρομαι και ευχαριστώ την ομάδα του Αθηναϊκού που με εμπιστεύεται για δεύτερη χρονιά. Εύχομαι να εκπληρώσουμε τους στόχους του συλλόγου και να έχουμε μια υγιή μπασκετική σεζόν».

ΕΛΕΝΗ ΣΚΑΡΛΗ

Έτος γέννησης: 1990

Προηγούμενες Ομάδες: ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΜΥΝΤΑΣ.

Η παίχτρια δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα του  Αθηναϊκού. Εύχομαι υγεία σε όλους και αισίως να ξεκινήσει η αγωνιστική μας  σεζόν».

ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΗ

https://www.athinaikos-

Έτος γέννησης: 2004

Προηγούμενες Ομάδες: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (Κλιμάκια μικρών Εθνικών).

Η παίχτρια δήλωσε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση και το προπονητικό team του Αθηναϊκού για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι και εγώ μέλος αυτής της νέας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει, με σκοπό να χαρούμε το μπάσκετ και να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και θα βοηθήσω την ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις για να εκπληρώσει τους στόχους της».

ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΜΠΕΚΙΟΥ

https://www.athinaikos-

Έτος γέννησης: 2003

Προηγούμενη Ομάδα: ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ.

Η παίχτρια δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύλλογο του Αθηναϊκού για την ανανέωση της συνεργασίας μας. Νιώθω πολύ τυχερή που συνεχίζω να είμαι μέλος αυτής της υπέροχης προσπάθειας. Ανυπομονώ να βρεθούμε στον αγωνιστικό χώρο όπου θα καταβάλω την μέγιστη δυνατή προσπάθεια  για να πετύχουμε τους υψηλότερους στόχους».

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ από τις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ:

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΤΣΙΡΙΜΠΑ

Έτος γέννησης: 2002

Η παίχτρια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να προσφέρω στον Αθηναϊκό για ακόμα μία χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τους προπονητές που με εμπιστεύθηκαν».

ΔΑΝΑΗ ΓΟΡΓΟΓΙΑΝΝΗ

Έτος γέννησης: 2003

Η παίχτρια δήλωσε: «Είμαι ευτυχής που θα συνεχίσω στον Αθηναϊκό για ακόμα μία χρονιά. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της διοίκησης και των προπονητών που με εμπιστεύτηκαν».

  • Η ομάδα μας θα έχει ολοκληρώσει το ρόστερ μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη. Επίσης, θα προστεθούν στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας και φέρελπεις Νεάνιδες από τις υποδομές, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητικού team.

— Eυχόμαστε στην ομάδα μας καλή αγωνιστική χρονιά.