Skip to main content

Στα Μελίσσια οι Τάρλα, Ανδρικοπούλου και Βόσσου

Τριπλή ενίσχυση για τα Μελίσσια, που ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τις, Εύη Τάρλα, Έλενα Ανδρικοπούλου και Εύη Βόσσου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΚΑΟ Μελισσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τις νεαρές και πολλά υποσχόμενες αθλήτριες, Εύη Τάρλα (18 ετών), Έλενα Ανδρικοπούλου (17 ετών) και Εύη Βόσσου (15 ετών), οι οποίες εκτός των τμημάτων υποδομών του συλλόγου, θα στελεχώσουν και τη γυναικεία ομάδα. Η απόκτηση των νεαρών αθλητριών, συνάδει απόλυτα με τη φιλοσοφία του συλλόγου, η οποία θέλει την ανάδειξη αθλητριών, είτε προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου, είτε έρχονται από άλλες ομάδες, βρίσκοντας την ευκαιρία για δουλειά, εξέλιξη, ανάδειξη και διάκριση.

Η Εύη Τάρλα (18 ετών) έχει αγωνιστεί σε Πεύκη, Παναθηναϊκό, ΖΑΟΝ και Αθηναϊκό, έχοντας κατακτήσει δύο φορές το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων με τους "πράσινους". Η Εύη αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Πεύκη. Η Έλενα Ανδρικοπούλου (17 ετών) έχει αγωνιστεί σε Αγία Παρασκευή, Κρόνο Γέρακα και Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Έχει κατακτήσει Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων με την ομάδα του Αγίου Δημητρίου. Τέλος, η Εύη Βόσσου (15 ετών) αποκτήθηκε από την ομάδα του Γαλατσίου, όπου και έκανε τα πρώτα της βήματα στο αγαπημένο της άθλημα.

Τις καλοσωρίζουμε στην μπασκετική οικογένεια των Μελισσίων και τους ευχόμαστε υγεία και μία χρονιά γεμάτη».