Skip to main content

Στον Παναθλητικό Συκεών οι Ντολοπούλου και Καμπερίδου (pic)

 Ο Παναθλητικός Συκεών γνωστοποίησε την απόκτηση της 15χρονης Ντολοπούλου και της 14χρονης Καμπερίδου.

Η ανακοίνωση του Παναθλητικού Συκεών:

Επένδυση με παρόν και μέλλον - Ντολοπούλου & Καμπερίδου στον Παναθλητικό!
 
Ο σύλλογός μας ανακοινώνει την απόκτηση των Ελένη Ντολοπούλου (1.83, 15 ετών, forward) και Δήμητρα Καμπερίδου (1.73, 14 ετών, guard) από τον Αστ.Ιπποδρομίου/Μαντουλίδη. Οι δύο πολύ ταλαντούχες αθλήτριες οι οποίες έχουν πλήθος συμμετοχών στα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων, επέλεξαν τον Παναθλητικό για το επόμενο βήμα της καριέρας τους.
 
Τα 2 κορίτσια πέραν της συνύπαρξης τους στον Μαντουλίδη, έχουν άλλο ένα κοινό. Είναι κόρες 2 πρώην σπουδαίων αθλητών/τριων και νυν προπονητών. Η Δήμητρα είναι κόρη του νυν προπονητή του Άρη, Σάββα Καμπερίδη και την πρώην διακεκριμένης αθλήτριας του Ηρακλή Στεφανίας Τότσκα και η Ελένη του νυν προπονητή της ΜΕΝΤ, Σάββα Ντολόπουλου.
 
Οι 2 αθλήτριες, την περσινή χρονιά συμμετείχαν και στα 2 αναπτυξιακά camp της Ε.Ο.Κ. σε Αρναία & Τσοτύλι και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις.
 
Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τις οικογένειες των κοριτσιών για την εμπιστοσύνη και εύχεται στα κορίτσια καλή σταδιοδρομία
Οι γονείς των κοριτσιών εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς το τεχνικό επιτελείο του Αστέρα Ιπποδρομίου και των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη και ιδιαίτερα στους coach Μπέτυ & Νικόλ για την μέγιστη συνεισφορά τους στην πρόοδο των κοριτσιών.
 
Welcome @dolopoulou & @_kamperidou

https://www.facebook.com/PanathlitikosSykeon/photos/pcb.1750186755136530/1750186648469874/