Skip to main content

Α2 γυναικών - Συνεχίζει στον Αμύντα η Κοντογιάννη

Για 3η αγωνιστική σεζόν θα συνεχίσει να παίζει με τα χρώματα του Αμύντα η Χριστίνα Κοντογιάννη, με την έμπειρη αθλήτρια να πρωταγωνιστεί και πάλι στην ομάδα του Υμηττού και την Α2 γυναικών του Νότου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός όμιλος Αμύντας Υμηττού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Χριστίνα Κοντογιάννη, που θα συνεχίσει να οργανώνει και να δίνει ρυθμό και στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας».

Η 35χρονη point guard που ενισχύει την ομάδα του Υμηττού από το 2021, μας ανέφερε στο amyntas.gr για την ανανέωση και τους στόχους της νέας σεζον:

«Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που ο σύλλογος και το προπονητικό επιτελείο του ΑΜΥΝΤΑ με εμπιστεύτηκαν και για 3η χρονιά θα αποτελέσω μέλος αυτής της ΟΜΑΔΑΣ. Η προηγούμενη αγωνιστική περίοδος ήταν πολύ γεμάτη με πολλές όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές, που με βοήθησαν να εξελιχθώ σε πολλά επίπεδα.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ οφείλω στον κόσμο, που γέμισε το γήπεδο και ήταν για εμάς μεγάλο κίνητρο. Ανυπομονώ για το καινούριο πρωτάθλημα, που θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό, λόγω της συνένωσης των δύο ομίλων της A2 Νότου.

Θα καταβάλλω τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε να ανταποκριθώ στις νέες προκλήσεις και να βοηθήσω στην επίτευξη των στοχών της ομάδας».

«Καλή συνέχεια Χριστίνα στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου, κοντά μας»!!