Skip to main content

Α2 γυναικών - Μένουν στο IBC οι αρχηγοί και άλλες δυο (pic)

Ακάθεκτος συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του IBC για τη νέα σεζόν που θα το βρεί στην Α2 Βορρά, με την ομάδα της Ηπείρου να ανακοινώνει καρέ ανανεώσεων. 

Στην ομάδα των Ιωαννίνων παραμένουν οι ηγέτιδες Θάλεια Τσακτσίρα και Σοφία Παπαδιά, ενώ συνεχίζουν και οι Φαγογένη, Βρασταμηνού.

Με αυτό τον τρόπο η ομάδα του κόουτς Θοδωρή Τσιρώνη που θα είναι φέτος στο τιμόνι αντικαθιστώντας τον Βαγγέλη Αυγερινό, θα έχει στη διάθεσή του τον βασικό κορμό που έφερε την άνοδο στις Εθνικές Κατηγορίες και έκανε την καλή πορεία την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τις αρχηγούς του IBC:

«Ανακοινώνουμε  με ιδιαίτερη χαρά την συνέχιση της συνεργασίας με τις αρχηγούς της ομάδας μας 𝝝ά𝝺𝝴𝝸𝝰 𝝩𝞂𝝰𝝹𝞃𝞂ί𝞀𝝰 και 𝚺𝛐𝛗ί𝛂 𝚷𝛂𝛑𝛂𝛅𝛊ά

Η Θάλεια αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2,  και η Σοφία στη θέση 4, είναι και οι δύο στην ομάδα από την δημιουργία της και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της.

Κορίτσια να είστε υγιείς και να έχετε άλλη μια εξαιρετική χρονιά με την ομάδα μας»!!

 

 Αναλυτικά η ανακοίνωση για τις Φαγογένη - Βρασταμηνού:

 
 

«Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά την συνέχιση της  συνεργασίας μας με τις αθλήτριες  Σοφία Βραστραμηνού και Ελένης Φαγογένη

Η Σοφία είναι 24 ετών 1,74 και αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4.

Η Ελένη είναι 21 ετών 1,72 και αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3

Είχαν μία πολύ καλή σεζόν στην πρώτη χρονιά της ομάδας μας στην Α2 κατηγορία και αναμένουμε να βοηθήσουν τα μέγιστα στο νέο πρωτάθλημα.

Σοφία και  Ελένη να είστε υγιείς και να έχετε μια εξαιρετική χρονιά με την ομάδα μας!! Σας ευχαριστούμε»!!!