Skip to main content

Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου - Μια ανάσα από την έκπληξη με Λουκάτου

Σύμφωνα με πληροφορίες του Superbasket, μια ανάσα από την απόκτηση της Τζένης Λουκάτου βρίσκεται το Παλαιό Φάληρο, με τις κυανοκίτρινες να προσθέτουν εμπειρία και κλάση στο ρόστερ τους στη νέα πολύ δύσκολη σεζόν που έρχεται και θα τις βρει στην Α2 γυναικών. 

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και καιρό και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια πριν λίγες ημέρες.

Ο στόχος του Παλαιού Φαλήρου είναι να χτίσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Έτσι, μετά και την απώλεια της Παντελή που θα παίξει στην ίδια κατηγορία, αλλά στο Σπόρτινγκ, θέλει να εντάξει στο δυναμικό του παίκτριες «ψημένες» στις μεγάλες κατηγορίες που έχουν παραστάσεις και θα βοηθήσουν στο να στέκονται οι κυανοκίτρινες σε καλό επίπεδο.

Η Α2 Νότου θα είναι ένας όμιλος με πολλές καλές και ισχυρές ομάδες κι έτσι η Λουκάτου με την παρουσία της θα ηγηθεί της προσπάθειας του Παλαιού Φαλήρου να κάνει μια καλή σεζόν υπό τις οδηγίες της Αθηνάς Ζέρβα.

Υπενθυμίζεται ότι το Παλαιο Φάληρο την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ γυναικών, με τις κυανοκίτρινες να επιστρέφουν στις Εθνικές Κατηγορίες έπειτα από 7 χρόνια.