Skip to main content

Α2 γυναικών - Η Δρακάκη συνεχίζει στον πάγκο του Αμύντα για 16η αγωνιστική σεζόν

Αυτή η ανανέωση πλέον έχει γίνει... συνήθεια καθώς η Φρόσω Δρακάκη θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Αμύντα για 16η αγωνιστική σεζόν. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ομάδα του Υμηττού: 

«Η τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη δεύτερη τη τάξει Εθνική κατηγορία είναι μπροστά, για το γυναικείο τμήμα του Αθλητικού Ομίλου Υμηττού Αμύντα και στο τιμόνι συνεχίζει η Φρόσω Δρακάκη.

Η Φρόσω ξεκίνησε να καθοδηγεί την ομάδα των γυναικών τον Ιανουάριο του 2008, έχοντας πανηγυρίσει όλες τις ιστορικές στιγμές της ομάδας του Υμηττού, την άνοδο από τη Β’ στην Α’ κατηγορία της ΕΣΚΑ την περίοδο 2009-10, την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου ΕΣΚΑ, την περίοδο 2015-16, που επαναλήφθηκε και τη σεζόν 2017-18, τις δύο ιστορικές ανόδους του τμήματος στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία (2017-18, 2019-20) και ως παίκτρια δύο ανόδους, από τη Γ’ στην Α’ κατηγορία ΕΣΚΑ».

Η πολύπειρη προπονήτριά μας, μας μίλησε, στο amyntas.gr για το ρεκόρ των δέκα έξι συνεχόμενων σεζόν στο τιμόνι των “πορτοκαλί“, την περασμένη σεζόν, αυτήν που έρχεται, τις παίκτριές της, αλλά και πως βίωσε τη νέα στροφή στην καριέρα της και την επιτυχία με την Εθνική Κωφών Γυναικών στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα:

«Ο Αμύντας είναι το δεύτερο σπίτι μου! Χαίρομαι πολύ που συνεχίζω στην ομάδα. Η περσινή χρονιά ήταν η πιο πετυχημένη στην ιστορία του γυναικείου τμήματος. Βρεθήκαμε μια ανάσα από την άνοδο στην Α1 Eθνική κατηγορία! Φέτος έγινε μεγάλη ανανέωση στο ροστερ. Και ηλικιακά, αλλά και σε πρόσωπα. Είναι σαν ένα νέο ξεκίνημα. Άρα ο πρώτος στόχος, στο πολύ δύσκολο επερχόμενο πρωτάθλημα, είναι αρχικά να δεθεί το νεοσύστατο σύνολο, να αφομοιώσει τη φιλοσοφία μας και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται.

Θέλει χρόνο και υπομονή, αλλά από τη μεταβατική περίοδο η ομάδα έχει δείξει όρεξη και διάθεση για δουλειά! Η εμπειρία μου με την Εθνική κωφών ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Ήταν ένα δίμηνο με σκληρή δουλειά, που οδήγησε στο χάλκινο μετάλλιο.

Όμως για εμένα αυτά τα κορίτσια είναι “χρυσά”, και τις ευχαριστώ γιατί με έκαναν πολύ καλύτερη σε όλα τα επίπεδα»!!

«Καλή συνέχεια Φρόσω, στην ομάδα μας, με όλες τις ευχές και για τις επιτυχίες που έρχονται»!!