Skip to main content

Ολυμπιακός - Στα σκαριά διπλό μεταγραφικό κτύπημα (vid)

Δυο μεταγραφές έχει στα σκαριά ο Ολυμπιακός, με τις ερυθρόλευκες να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους τόσο στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις τους, όσο και στην Ευρωλίγκα γυναικών. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα υπογράψει συμβόλαιο με τη Μαρία Αυτζή, με την έμπειρη Ελληνίδα γκαρντ να ξαναφορά τα ερυθρόλευκα έπειτα από 2 χρόνια.

Η Αυτζή είναι 32 ετών με ύψος 1.72 και τη σεζόν 2021-22 με τις Neuss Tigers στη γερμανική Α2, έχοντας 12.7 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ και 2.3 κλεψίματα κατά μέσον όρο στις 12 εμφανίσεις που κατέγραψε. Στην Ελλάδα έχει παίξει μεταξύ άλλων στον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου αλλά και τον ΟΑ Χανίων.

Ακόμα, ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Σέρβα διεθνή, Μάγια Σκόριτς, με την ανακοίνωση της συνεργασίας των δυο πλευρών να είναι θέμα χρόνου. Η έμπειρη παίκτρια είναι φόργουορντ, έχει ύψος 1.86 και την περσινή σεζόν έπαιξε με τα χρώματα της Σάσαρι στην Ιταλία. Εκεί κατέγραψε 20 συμμετοχές, έχοντας 9.1 πόντους, 6.6 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.3 κλεψίματα, μένοντας στο παρκέ 35.3 αγωνιστικά λεπτά ανά παιχνίδι.

 Η Σκόριτς ουσιαστικά αντικαθιστά τη Στραουτμάνε και είναι έτοιμη να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα γυναικών, καθώς έχει κοινοτικό διαβατήριο και όπως και η Αυτζή προπονείται με τις Πειραιώτισσες τις τελευταίες ημέρες.