Skip to main content

ΟΑ Χανίων – Πρωτέας Β. 48-36: Η άμυνα έκανε την διαφορά

Με όπλο την άμυνα, ο ΟΑ Χανίων ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, επικρατώντας του Πρωτέα Βούλας με 48-36.

Χαρακτηριστικό της εικόνας που θα είχε το παιχνίδι, το πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο ολοκληρώθηκε με 10-5 υπέρ του Πρωτέα! Στην συνέχεια, η σκυτάλη πέρασε στα χέρια των παικτών των Χανίων, που απάντησαν με ένα επιμέρους 12-3, για το… φτωχό 17-13 του ημιχρόνου. Ίδια η εικόνα και στο β’ μέρος, με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο, τα Χανιά να διατηρούν το υπέρ τους προβάδισμα και χάρη σε ένα ξέσπασμα στο φινάλε, να φτάνουν στην νίκη με 48-36.

Παπαδάκη και Δασκουλίδου, οι δυο διεθνείς της ομάδας της Κρήτης, με την Εθνική Νεανίδων, ξεχώρισαν από πλευράς Χανίων, με την πρώτη να έχει 14 πόντους, οκτώ ριμπάουντ και επτά κλεψίματα και την δεύτερη 14 πόντους, οκτώ ριμπάουντ, πέντε ασίστ και τρία κλεψίματα.

Για τον Πρωτέα, η Γρηγοροπούλου, η οποία την νέα σεζόν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό,  ήταν η μοναδική που ξεχώρισε, πραγματοποιώντας ένα εντυπωσιακό double – double με 13 πόντους και 20 ριμπάουντ!

Τα δεκάλεπτα: 5-10, 17-13, 31-24, 48-36

xaniaproteas

xaniaprotprot