Skip to main content

Η Βοσνία διεθνής Άντζελα Ντέλιτς του Ο.Α Χανίων

Ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει για την διεθνή Βόσνια, νέα παίκτρια των Χανίων Άντζελα Ντελιτς.

Αναλυτικά:

Διαβάζουμε τις ανακοινώσεις των ομάδων για την έναρξη συνεργασίας με κάποιες παίκτριες, ειδικά δε για τις ξένες, οι οποίες οι περισσότερες είναι άγνωστες.

image 1δδφδ

Τα σάιτ που ψάχνουν ειδήσεις που αφορούν το μπάσκετ γυναικών τις ανεβάζουν αυτούσιες χωρίς κάτι παραπάνω.

Προσωπικά θεωρώ ότι κάποιες αθλήτριες που έρχονται στην Ελλάδα και κουβαλάνε κάποιες σημαντικές επιτυχίες στο βιογραφικό τους,  πρέπει  να στεκόμαστε λίγο. Δίνουν αξία στον χώρο.

image 3τ5τ44ρυτρτ5

Την Τρίτη (24/8), η ομάδα της πατρίδας μου τα Χανιά ανακοίνωσαν την απόκτηση της διεθνούς με την Βοσνία-Ερζεγοβίνη Άντζελα Ντέλιτς.

Ήθελα να πω δύο λόγια ακόμα γιατί δεν είναι και τόσο συνηθισμένο να έρχεται παίκτρια βασική κατευθείαν από το Eurobasket!!!

image 2γτυτυτρ

H Ντέλιτς λοιπόν υπήρξε βασικό στέλεχος της μεγάλης έκπληξης του Eurobasket της Ισπανίας, όπου ως γνωστόν συμμετείχε η εθνική μας ομάδα,  της Βοσνίας Ερζεγοβίνης!

Η ομάδα που είχε στις τάξεις της το αμερικανικό υπερόπλο με Βοσνιακό διαβατήριο Τζόνκουελ Τζόουνς, κατέλαβε την πέμπτη θέση στην τελική κατάταξη η οποία της έδωσε αυτόματα το εισιτήριο, πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας, για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αυστραλίας του χρόνου!!!

imageωγδφγδγγ

Σημαντικό εργαλείο στην ομάδα η νέα παίκτρια των Χανίων η οποία έπαιζε μ.ο 20 λεπτά έχοντας 5,1π, 2,5ρ και1,5 ασίστ!

Σημαντική προσθήκη που δίνει ποιότητα.