Skip to main content

Η Κάιλι Σοκ στο SuperBasket: «Κοιτώντας τα πρώτα παιχνίδια, θα έλεγα ότι κάναμε μια εξαιρετική δουλειά»

Η φόργουορντ των Νιου Γιορκ Λίμπερτι, Κάιλι Σοκ απάντησε αποκλειστικά σε ερώτηση του superbasket.gr και του Άρη Κατσίδη μέσω WNBA Media Availability σχετικά με το πώς αξιολογεί τους πρώτους αγώνες της ομάδας της στην φετινή σεζόν.

Η 23χρονη Αμερικανίδα πάουερ φόργουορντ των Λίμπερτι αποτελεί από τα βασικά γρανάζια της ομάδας από την Νέα Υόρκη, η οποία βρίσκεται στην δεύτερη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με ρεκόρ 5-2. Η Κάιλι Σοκ επιλέχθηκε στο Νο13 στο WNBA Draft του 2020, ενώ είχε μια σπουδαία πορεία στο NCAA με το Πανεπιστήμιο του Λουίσβιλ, οπού κατέχει το ρεκόρ του ιδρύματος όλων των εποχών στα μπλοκ με 223 κοψίματα, ενώ κατέκτησε σειρά από τίτλους όπως Αμυντικός της χρονιάς, All-ACC First Team and All-ACC Defensive Team. 

Σε εφτά παιχνίδια η Κάιλι Σοκ με την Λίμπερτι, έχει κατά μέσο όρο 6.4 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ φέτος.

Όλα όσα δήλωσε η Κάιλι Σοκ στο superbasket.gr και τον Άρη Κατσίδη:

Πέντε νίκες στα πρώτα επτά ματς. Πώς αξιολογείς τους πρώτους αγώνες της σεζόν;

Νιώθω ότι τα πάμε καλά, θεωρώ ότι θα "χτυπήσουμε" τα παιχνίδια κάνοντας την αρχή από αύριο (Παρασκευή, Λίμπερτι-Έισις) και κρατώντας τις αρχες μας. Κερδίσαμε τα ματς που είχαμε, αν και αισθάνομαι ότι πέσαμε λίγο, χάσαμε (στο ματς με την Ντριμ), αλλά ερχόμαστε να αποδείξουμε πόσο σπουδαία μπορεί να είναι αυτή η ομάδα, να δείξουμε το ποτένσιαλ που έχουμε. Κοιτώντας αυτά τα εφτά παιχνίδια πίσω θα έλεγα ότι κάναμε μια εξαιρετική δουλειά, είμαστε νέα ομάδα και τα πάμε πολύ καλά.