Skip to main content

Η Στέφανι Τζόουνς στο SuperBasket: «Παίρνουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά» (vid)

Η φόργουορντ των Κονέκτικατ Σαν, Στέφανι Τζόουνς απάντησε αποκλειστικά σε ερώτηση του superbasket.gr και του Άρη Κατσίδη μέσω WNBA Media Availability σχετικά με τα νικηφόρα αποτελέσματα της φετινής σεζόν και αν αυτά τους δίνουν επιπλέον κίνητρο.

 Η 22χρονη Αμερικανίδα φόργουορντ αγωνίζεται στην φετινή σεζόν στις Κονέκτικατ Σαν, αποτελώντας ένα σημαντικό κομμάτι κυρίως της αμυντικής λειτουργίας. Η Στέφανι Τζόουνς έχει φέτος μέχρι τώρα σε τέσσερα παιχνίδια κατά μέσο όρο τρεις πόντους και δύο ριμπάουντ, ενώ αγωνίζεται μαζί στην ίδια ομάδα με την αδερφή της, την Μπριάνα Τζόουνς.

 Η Τζόουνς σπούδασε και έπαιζε μπάσκετ στο Μέριλαντ και στην σένιορ σεζόν της είχε κατά μέσο όρο 11.3 πόντους και 6.2 ριμπάουντ και ήταν στην All-Big Ten Second Team αλλά πήρε και πολλές άλλες ατομικές διακρίσεις.

Οι Κονέκτικατ Σαν έκαναν ένα πολύ καλό ξεκίνημα, καθώς μετρούν εφτά νίκες και δύο ήττες στα εννιά πρώτα ματς και βρίσκονται στην πρώτη θέση της Ανατολικής Περιφέρεια,ς έχοντας στην διάθεση τους τόσο την Ζόγκουελ Τζόουνς, που πάει για το βραβείο του MVP, αλλά και σπουδαίες παίκτριες όπως μεταξύ άλλων η ΝτεΒάν Μπόνερ, η Μπριόνα Τζόουνς αλλά και η Μπριόν Τζανουάρι. 

Όλα όσα δήλωσε η Στέφανι Τζόουνς στο superbasket.gr και στον Άρη Κατσίδη:

'Εχετε κάνει μια πολύ καλή αρχή (εφτά νίκες σε εννιά ματς). Πώς αξιολογείς τα αποτελέσματα και  θεωρείς ότι σας δίνουν κίνητρο για την συνέχεια;

Ναι, παίρνουμε απλά ένα παιχνίδι την φορά. Εννοώ ότι μας αρέσει τώρα εδώ που βρισκόμαστε και θέλουμε απλά να το κρατήσουμε αυτό. Θέλουμε να το κρατήσουμε αυτό, οπότε ναι. Αλλά γνωρίζουμε ότι όλοι θα βελτιωθούν και οπότε πρέπει και εμείς επίσης να βελτιωθούμε και ναι, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι εκεί έξω και να παίρνουμε την νίκη. Απλά παίρνουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. 

 Δείτε την ερώτηση του superbasket.gr και του Άρη Κατσίδη στο 12:00