Skip to main content

Ήττα της Ιταλίας στην παράταση από την Γαλλία (pics)

Ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει για το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της Ιταλίας, αντιπάλου της εθνικής μας, όπου γνώρισε την ήττα στην Γαλλία μετά από παράταση. 
 
 
Ενα συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στην Μυλούζ, όπου η Ιταλία  στο πρώτο αγώνα προετοιμασίας για έδειξε την δύναμη της απέναντι στην οικοδέσποινα Γαλλία και έχασε στην παράταση 69-61.
 
FB_IMG_1622568696122.jpg
 
Η Ιταλία την οποία η εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει στις 18 Ιουνίου στην Βαλένθια, αγωνίστηκε χωρίς το μεγάλο της όνομα Σεσίλια Ζανταλασίνι ,όμως έδειξε ενα δυνατό σύνολο που με όπλο την δυνατή άμυνα έβαλε πολύ δύσκολα στην Γαλλία η οποία πριν λίγες μέρες είχε συντριψει την κάτοχο του τίτλου του Eurobasket Ισπανία .
 
FB_IMG_1622571991779.jpg
 
Η Ιταλία προηγήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και στο ημίχρονο 25-29.
Στο συγκλονιστικό φινάλε η Μπεστάνιο της Βενέτσια με μια στις δύο βολές ισοφάρισε 59-59 στα 26 δευτερόλεπτα πριν την λήξη, σκορ που δεν άλλαξε καθώς η Τζοανές αστόχησε στην τελευταία επίθεση. 
 
FB_IMG_1622451504968.jpg
 
Στην παράταση η Γαλλία της Βαλερί Γκαρνιέ, πλήρης ενώ έχει ενισχυθεί με την σπουδαία νατουραλιζέ  Γκαμπι Ουιλιαμς, έφτασε χωρίς άλλα  προβλήματα στην νικη. 
Αύριο οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για δεύτερη φορά. 
Να θυμίσουμε ότι η Ιταλία έχει αλλά δύο μόνο φιλικά στην Βαλένθια με Ισπανία και Τουρκία λίγες μέρες πριν την έναρξη του Εurobasket.