Skip to main content

Καπογιάννη: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, πληρώσαμε τα λάθη μας»

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι από το ΣΕΦ, μετά την ήττα με 73-58 από τον Ολυμπιακό, με την Ελένη Καπογιάννη, με δηλώσεις της στην κάμερα της ΕΡΤ, να τονίζει πως η ομάδα πλήρωσε τα λάθη της.

Καπογιάννη και Παντελάκης γνωρίζονται πολύ καλά, όμως αυτό δεν επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα, όπως τόνισε η προπονήτρια του Παναθηναϊκού.

 “Δεν νομίζω ότι επηρεάζει και πολύ. Δεν θα μπορούσε να κάνει κάποια έκπληξη ο ένας στον άλλον. Δεν λειτουργούν οι εκπλήξεις σε αυτά τα παιχνίδια έτσι κι αλλιώς τόσο πολύ. Άλλα πράγματα μετράνε όπως το να κάνεις τα βασικά, το πόσο συγκεντρωμένος είσαι, πόσο κρύο αίμα έχεις, πόσο εφαρμόζεις μια απλή τακτική. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, ήμασταν μια ταχύτητα κάτω ειδικά στην άμυνά μας και το αποτέλεσμα ήταν να κυνηγάμε συνέχεια. Επιπλέον είχαμε 3/18 τρίποντα. Γενικότερα δεν ήταν μια καλή μέρα για εμάς. Ελπίζω στο επόμενο ματς να… ρεφάρουμε που λέμε και να πάμε τη σειρά στα ίσια”, ήταν το σχόλιο της Καπογιάννη, ενώ στην συνέχεια στάθηκε στα λάθη της ομάδας της και στο πόσο μπορεί να επηρεάστηκαν οι αθλήτριες της, από τα όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα.

 “Δεν μπορώ να μποω στο μυαλό τους. Όσο επηρέασε τις δικές μας αθλήτριες, άλλο τόσο επηρέασε και τις αντίπαλες. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Οι αιφνδιασμοί του Ολυμπιακού βγήκαν από δικά μας λάθη στην επίθεση. Πληρώσαμε τα λάθη μας και αυτά πρέπει να διορθώσουμε”.

Όσον αφορά το επερχόμενο παιχνίδι τη Λεωφόρου, η Καπογιάννη εμφανίζεται αισιόδοξη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

 “Άλλο ματς… Θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Και θεωρώ ότι είμαστε ικανοί να πάρουμε τη νίκη και να επιστρέψουμε ξανά σε αυτό το γήπεδο. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη σεζόν ως φαβορί, έχουμε αλλάξει τους συσχετισμούς και τον κοιτάζουμε στα μάτια”.