Skip to main content

Ολυμπιακός: «Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν για την φαρσοκωμωδία που εξελίσσεται»

Το… θέατρο του παραλόγου, αναφορικά με την διεξαγωγή του δεύτερου τελικού της Α1 Γυναικών, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται. Και αυτό γιατί παραμονές της αναμέτρησης της Λεωφόρου, κανείς δεν γνωρίζει αν το παιχνίδι διεξαχθεί κανονικά, ως έχει προγραμματιστεί (16/5, 14:30) ή αναβληθεί, μετά την ένσταση του Παναθηναϊκού στο φινάλε του πρώτου ματς,. Και αυτό γιατί η ΕΟΚ δεν έχει προβεί σε καμία ενημέρωση περί αναβολής, όμως παράλληλα δεν έχει προχωρήσει στον ορισμό των διαιτητών του επερχόμενου τελικού.

Μάλιστα, η αδράνεια, τόσο της ΚΕΔ, η οποία θα έπρεπε να είχε αποφασίσει για την τύχη του πρώτου αγώνα, όσο και της ΕΟΚ, η οποία δεν έχει ενημερώσει κανέναν για το τι πρόκειται να συμβεί, προκάλεσαν την αντίδραση των ανθρώπων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, οι οποίοι χαρακτηρίζουν τα όσα συμβαίνουν ως… φαρσοκωμωδία, προσθέτοντας πως η ομάδα  προτίθεται να χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα για να διασφαλίσει τα συμφέροντα της.

«Ο Ολυμπιακός αναφορικά με τη φαρσοκωμωδία που παρακολουθούμε να εξελίσσεται, προτίθεται να χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα , μηνύσεις και αγωγές προς όλους τους εμπλεκόμενους (μέλη της ΚΕΔ και Δ. Σ. ΕΟΚ) για τη διασφάλιση των συμφερόντων του. Είναι αδιανόητο, παραμονή ενός προγραμματισμένου τελικού που κρίνει ένα πρωτάθλημα, να μην γνωρίζουν οι αθλήτριες μας αν θα αγωνιστούν η όχι. Για αυτό το γεγονός και για όλα όσα έχουν συμβεί στη σειρά των τελικών, οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ερυθρόλευκοι.