Skip to main content

Σόφτσης: «Είμαστε ετερόφωτοι από το μπάσκετ ανδρών»

Η Ζωή Κορρέ και ο Θάνος Σόφτσης τοποθετήθηκαν εκ μέρους των Εσπερίδων στη συνέντευξη Τύπου ως φιναλίστ του Κυπέλλου γυναικών, με τον Έλληνα τεχνικό να σημειώνει χαρακτηριστικά πως το μπάσκετ γυναικών παίρνει φως από την κοινή διοργάνωση των Κυπέλλων σε άνδρες και γυναίκες. 

Αναλυτικά τα όσα είπε η παίκτρια της ομάδας της Καλλιθέας:

«Είναι πολύ μεγάλο παιχνίδι για εμένα. Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον Παναθηναϊκό και επειδή έχουμε δουλέψει αρκετά σκληρά, θέλουμε και το κύπελλο. Από εκεί και πέρα ο καλύτερος να κερδίσει».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής των μωβ:

«Να συγχαρώ την Ομοσπονδία για την πρωτοβουλία. Είναι πρωτοφανές, δεν ξέρω αν έχει γίνει σε κάποιο άλλο σπορ, κοινή συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό. Μια πολύ ωραία και όμορφη εκδήλωση που δίνει αίγλη σε εμάς. Να τονίσω πως, μετά από χρόνια σαν Ομοσπονδιακός προπονητής, ότι είμαστε ετερώφοτοι. Παίρνουμε φως από τους άνδρες.

Εμείς σαν προπονητικό σταφ και οι αθλήτριες από τους καταξιωμένους παίκτες.

Για εμάς, αυτό που είπε η Ελένη, είναι φαβορί ο Παναθηναϊκός, όπως και όλες οι ομάδες των ανδρών, όταν συναντάνε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, έχουν ένα ντεσαβαντάζ. Όμως, επειδή αγωνιστήκαμε απέναντι στον Παναθηναϊκό, δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και ελπίζω πως κάποιες εκπλήξεις που έχουν γίνει στους θεσμούς του κυπέλλου, να ακολουθήσουμε και εμείς και να βγούμε νικητές στον τελικό της Κυριακής».