Skip to main content

Στιβ Κερ: "Ωριμάζουμε, μεγαλώνουμε και έχουμε ακόμη χρόνο μπροστά μας".

Ο Στιβ Κερ,μετά την νίκη απέναντι στην Εθνική μας, μίλησε για την αμυντική προσπάθεια της ομάδας του,το βαθμό συγκέντρωσης που είχαν οι παίκτες του καθώς και για την συνέχεια του τουρνουά.

"Πολύ καλή η προσπάθεια των παιδιών. Χρησιμοποιήσαμε και τους 12 παίκτες, θέλαμε να είμαστε συμπαγείς σε κάθε φάση και να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο. Είναι καλή ομάδα η Ελλάδα, είναι καλά προπονημένη και είναι και σκληρή. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να ανοίξουμε τη διαφορά. Ο Τζος Χαρτ είναι νικητής. Κυνηγάει κάθε κατοχή, κάθε αντίπαλο. Πάντα προσπαθεί, είναι σκληρός και έχει και ικανότητες. Σπρώχνει την μπάλα στο τρανζίσιον.

Όλα τα παιδιά μας είδαν τι έγινε χθες βράδυ με τη Γαλλία. Ήταν μία καλή υπενθύμιση, ότι δεν μπορείς να κερδίσεις εύκολα κανέναν αγώνα σε αυτή τη διοργάνωση. Πολύ ταλέντο σε όλο τον κόσμο, οι ομάδες είναι σκληρές. Πρέπει να παίζεις καλά για 40 λεπτά. Χαίρομαι που νικήσαμε τα δύο πρώτα παιχνίδια και προχωρήσαμε στον επόμενο γύρο. Τώρα, ένα ματς κάθε φορά και ελπίζουμε άλλες έξι νίκες.

Κάθε προπονητής αναλαμβάνει το σκάουτινγκ κάθε αντιπάλου. Και οι τρεις συνεργάτες μου είναι καταπληκτικοί προπονητές και κοιτάζουν πάντα τη λεπτομέρεια. Είμαι πραγματικά τυχερός που δουλεύω μαζί τους. Είμαστε κι εμείς μια ομάδα. Είμαστε πολύ τυχεροί γιατί έχουμε 12 σπουδαίους παίκτες απο το NBA. Όταν χτίζαμε την ομάδα, θέλαμε να μπορούμε να κάνουμε πολλά διαφορετικά πράγματα στην άμυνα. Είναι ευέλικτο γκρουπ παικτών αυτό που έχουμε"

Ο Τζέιλεν Μπράνσον, απο την πλευρά του, είπε πως: "Σεβασμός στην Ελλάδα, έπαιξε σκληρά, είναι καλά προπονημένη. Εμείς γινόμαστε όλο και καλύτερη ομάδα, μαθαίνουμε μετά από νίκες και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε. Από τη μέρα που γνώρισα τον Τζος Χαρτ, είναι ο ίδιος παίκτης, έχει το ίδιο σκεπτιό. Έχει την ικανότητα να κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ και αισθάνεται περήφανος γι' αυτό. Είναι αμείλικτος. Το κάνει από την πρώτη μέρα που τον γνώρισα. Η δεύτερη πεντάδα μας είναι επίσης αμείλικτη. Ωριμάζουμε, μεγαλώνουμε και έχουμε ακόμη χρόνο μπροστά μας".