Skip to main content

Ισπανία – 12άδα με… ερωτηματικό ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η Ισπανία επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση, έστω και δύσκολα, της Δομινικανής Δημοκρατίας, με τον Σέρτζιο Σκαριόλο, αμέσως μετά, να ανακοινώνει την αποστολή της «ρόχα» για το Παγκόσμιο Κύπελλο, στην οποία υπάρχει ένα… ερωτηματικό.

Ο λόγος για τον Αλμπέρτο Ντίαθ, με τον Ισπανό γκαρντ να ταλαιπωρείται από τραυματισμό, στο παιχνίδι με τον Καναδά και τον εκλέκτορα της «ρόχα» να περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του παίκτη, για να δει αν μπορεί να τον υπολογίζει για το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού. Σε περίπτωση που ο Ντίαθ δεν πάρει το «οκ» από το ιατρικό επιτελείο της Ισπανίας, τότε την θέση του θα πάρει ο Χάιμε Φερνάντεθ, ο οποίος είναι «stand by».

Αντίθετα, από την αποστολή της ομάδας κόπηκαν οι Αμπάλδε, Σάιθ και Πραντίγια, με την 12αδα της Εθνικής Ισπανίας να αποτελείται από τους:

Αλμπέρτο Ντίαθ ή Χάιμε Φερνάντεθ, Ρούντι Φερντάντεθ, Ντάριο Μπριθουέλα, Βίκτορ Κλαβέρ, Σάντι Αλντάμα, Γουίλι Ερνανγκόμεθ, Ουσμάν Γκαρούμπα, Άλεξ Αμπρίνες, Σέρχιο Γιουλ, Χουάν Νούνιεθ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Τζοέλ Πάρα.