Skip to main content

Ισπανία-ΗΠΑ 88-98: Απίστευτη αναμέτρηση με τους Αμερικανούς να παίρνουν την νίκη

Οι ΗΠΑ νίκησαν την Ισπανία με 98-88 σε φιλικό αγώνα που έγινε σε μια μαγική ατμόσφαιρα, την οποία δημιούργησαν οι φίλαθλοι της ρόχα στην Μάλαγα.

Ματσάρα  ΄εγινε στην Μάλαγα ανάμεσα στην Ισπανία και στις ΗΠΑ. Οι Αμερικανοί πήραν προβάδισμα με πέντε πόντους σε τέσσερις περιπτώσεις στα πρώτα λεπτά, με τους γηπεδούχους με πολλούς σέρι πόντους, να παίρνουν τα ηνία του αγώνα και να ειναι μπροστά με δύο πόντους στο τέλος της πρώτης περιόδου (28-26). Η ομάδα του κόουτς Κερ ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο δεκάλεπτο και με ένα επί μέρους σκορ 29-17, προηγήθηκε με δέκα πόντους στο τέλος του ημιχρόνου (55-45).

Οι παίκτες από την χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου εισήλθαν πολύ δυναμικά στα  πρώ΄τα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και έδειξαν να αντιδρούν, με αποτέλεσμα να ξαναμπούν σοβαρά στο παιχνίδι. Η Team USA βρήκε απαντήσεις και προηγήθηκε με ένα πόντο στο τέλος της τρίτης περιόδου (73-72). Αν και η ρόχα πήρε προβάδισμα με ένα πόντο στο 31' λεπτό (74-73), οι ΗΠΑ είχαν λύσεις και έπαιξαν πιο αποτελεσματικά στην τέταρτη περίοδο, κάνοντας ένα επί μέρους σκορ 25-16, κάτι που της έδωσε τον πρώτο λόγο στον αγώνα. Οι ΗΠΑ νίκησαν την Ισπανία με 98-88 στην φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Μάλαγα.

Δεκάλεπτα: 28-26, 45-55, 72-73, 88-98

Δείτε το σχετικό βίντεο: