Skip to main content

Ντόνσιτς: "Πέρυσι απογοήτευσα ένα έθνος, θα επανέλθω δριμύτερος"

Ο Λούκα Ντόνσιτς σε δηλώσεις που παραχώρησε μίλησε για την περσινή αποτυχία να οδηγήσει την Σλοβενία στις πρώτες θέσεις του Ευρωμπάσκετ και δήλωσε πως φέτος θα τα δώσει όλα για να πετύχει με την χώρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αρχηγεία πλέον στην Σλοβενία: «Είναι μεγάλη τιμή. Νιώθω περήφανος. Αποφασίστηκε από τον κόουτς και τους συμπαίκτες μου. Δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα, αφού ηγούμουν στα αποδυτήρια. Όπως και στους Μάβερικς. Δεν προετοιμάζομαι ξεχωριστά για αυτό. Δεν είναι κάτι που μαθαίνεις. Αν το έχεις… το έχεις. Είναι δύσκολο να αντικαταστήσω τους προκατόχους μου, Ντράγκιτς και Μούριτς».

Για το αν σκέφτεται το ΝΒΑ στην παρούσα φάση: «Δεν βλέπω αυτό το τουρνουά ως προετοιμασία για τη σεζόν στο ΝΒΑ. Απολαμβάνω τις στιγμές με την ομάδα και τους φίλους μου μέσα σε αυτήν. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να παίζεις για την Εθνική Σλοβενίας. Ό,τι συμβαίνει εδώ δεν έχει καμία σχέση με τους Μάβερικς. Αυτήν τη στιγμή δεν σκέφτομαι καθόλου το Ντάλας, αλλά θεωρώ πως πρέπει να γίνονται τα απαραίτητα βήματα. Ίσως θα πρέπει να προσθέσουμε κάποιον, ίσως και όχι».