Skip to main content

Σρέντερ: «Θέλω να απολογηθώ στον Μάξι Κλέμπερ και στην οικογένειά του για όσα είπα»

 Ο αρχηγός της Εθνικής Γερμανίας, Ντένις Σρέντερ και ο προπονητής της ομάδας, Γκόρντον Χέρμπερτ συναντήθηκαν και μίλησαν για το θέμα του Μάξι Κλέμπερ.

 Ο προπονητής των πάντσερ, Γκόρντον Χέρμπερτ και ο άσος της Εθνικής Γερμανίας, Ντένις Σρέντερ έκαναν συνάντηση και μίλησαν μετά την απόφαση του Μάξι Κλέμπερ να μην αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, μετά από αρνητικά σχόλια του διεθνή γκαρντ των Ράπτορς.

Ο Ντένις Σρέντερ ανέφερε ότι: «Θέλω να απολογηθώ στον Μάξι και στην οικογένειά του για όσα είπα και για την δυσφορία που προκάλεσα. Δεν ήταν η πρόθεσή μου να βάλω κανέναν σε μία άβολη κατάσταση ή να προκαλέσω ανησυχία στην ομάδα μου. Η πρόθεση μου ήταν να στηρίξω την ομάδα μου και να ξεκαθαρίσω ότι θα κάνω τα πάντα γι' αυτή. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Μάξι Κλέμπερ».

Ο προπονητής Γκόρντον Χέρμπερτ δήλωσε ότι: «Η κατάσταση που δημιουργήθηκε είναι ατυχής, αλλά καταφέραμε να τη συζητήσουμε, να δούμε την αντανάκλασή της και να τη λύσουμε εσωτερικά. Ο Ντένις έδειξε δύναμη με την απολογία του. Ο Ντένις προσέχει πάρα πολύ τους συμπαίκτες του. Είναι περήφανος και αισθάνεται τιμή που αγωνίζεται για την πατρίδα του».