Skip to main content

Πιτίνο για Σπανούλη: «Θα λάτρευα να τον έχω για ηγέτη μας, αλλά όλα εξαρτώνται από τον ίδιο»

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Ρικ Πιτίνο μίλησε   στην κάμερα του Cosmote TV, για την πιθανότητα ο Βασίλης Σπανούλης να συμμετάσχει στην Εθνική Ελλάδας, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι θα ήθελε να τον έχει για ηγέτη της επίσημης αγαπημένης, αλλά όλα εξαρτώνται από τον ίδιο

Ο Ρικ Πιτίνο σχετικά με τον Βασίλη Σπανούλη δήλωσε αρχικά ότι: "Ξέρετε, πρόκειται να συναντηθώ μαζί του την προσεχή εβδομάδα για να δω αν θέλει να συμμετέχει. Προφανώς είναι ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές που έχουν παίξει ποτέ, στην EuroLeague, στην Ελλάδα. Θα είμαι ενθουσιασμένος αν τον έχουμε στην ομάδα μας. Αυτό όμως είναι κάτι που πρέπει να θέλει να το κάνει. Και πολύ σύντομα θα κάτσω μαζί του και θα δω ποια θα είναι τα πλάνα του".

Σε άλλη δήλωση του ο Ρικ Πιτίνο ανέφερε ότι: "Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Η Εθνική ομάδα έχει να κάνει με τη χώρα σου, έχει να κάνει με το να διασκεδάσεις, εκπροσωπώντας την χώρα σου. Ο θρύλος του Σπανούλη είναι κάτι ξεχωριστό. Έχω σπουδαίο σεβασμό για αυτόν τόσο ως παίκτη, όσο και ως άνθρωπο και θα λάτρευα να τον προπονήσω. Θα λάτρευα να τον έχω για ηγέτη μας, αλλά όλα αυτά εξαρτώνται από τον ίδιο. Δεν θα ήθελα να τον πιέσω με κανέναν τρόπο".