Skip to main content

Ο Ντόντσιτς ζήτησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης για την offseason

Ο Λούκα Ντόντσιτς φαίνεται να μαθαίνει από τα λάθη του και να δείχνει θέληση βελτίωσης για το μέλλον.

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ είχε παραδεχθεί ότι στην περσινή off season έκανε λάθος και για αυτό το λόγο πήρε βάρος. Κάτι τέτοιο δεν ήθελε να γίνει φέτος, για αυτό και μόλις τελείωσε η σεζόν στο NBA, ο Ντόντσιτς πήρε τηλέφωνο τον προσωπικό του γυμναστή και του ζήτησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Ο προσωπικός γυμναστής του σταρ των Μάβερικς, Άνζε Μάνεκ ανέφερε σχετικά με αυτό ότι: 

"Λίγες ημέρες μετά το τέλος της σεζόν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ήθελε να ξεκινήσει άμεσα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης" δήλωσε αρχικά ο Μάνεκ, για να προσθέσει: "Προπονήθηκε μαζί με τον Γκόραν Ντράγκιτς για τρεις εβδομάδες. Μετά ήρθαν οι αγώνες της Σλοβενίας στα προκριματικά του Παγκοσμιου Κυπέλλου και πήγε διακοπές. Τότε, ενώ ήταν σε διακοπές, μου ζήτησε πάλι πρόγραμμα φυσικής κατάστασης".

Ακολούθως ο προσωπικός γυμναστής του Ντόντσιτς επιβεβαίωσε ότι ο Σλοβένος έχει αλλάξει πλέον τρόπο σκέψης: "Παραμένει ενεργός. Επικοινωνούμε σχεδόν σε καθημερινή βάση. Παραμένει σε καλή φυσική κατάσταση. Θα βελτιωθεί τώρα που προπονείται με την εθνική Σλοβενίας και θα είναι απολύτως έτοιμος".

Ο Μάνεκ συνέχισε λέγοντας ότι: "Ο Λούκα είναι σταρ. Οι άνθρωποι ακολουθούν κάθε βήμα του, όσο γίνεται αυτό. Για αυτό εμφανίζονται άσχημα σχόλια τόσο γρήγορα. Ίσως προσπαθούν να τον κάνουν να σχολιάσει αυτές τις φωτογραφίες. Αυτό όμως δεν ήταν ωραίο. Πάντα έχει μία απάντηση, ενώ όλο αυτό του δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο".