Skip to main content

Εθνική Ισπανίας – Με Γιουλ, Ρούντι, NBAers και Μπράουν, η λίστα Σκαριόλο

Τους 22 παίκτες που περιλαμβάνει στην λίστα της προεπιλογής του, ενόψει του Eurobasket του Σεπτεμβρίου (1-18), έκανε γνωστούς ο Σέρτζιο Σκαριόλο.

Στην λίστα του εκλέκτορα της «ρόχα» ξεχωρίζουν τα ονόματα των… γερόλυκων Γιουλ και Φερνάντεθ, του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Κίνο Κολόμ,  όπως και των NBAers Χουάντσο και Γουίλι Ερνανγκόμεθ και Ούσμαν Γκαρούμπα.

Ξεχωριστή αναφορά θα πρέπει να γίνει στον Λορέντζο Μπράουν, το όνομα του οποίου βρίσκεται και αυτό στην λίστα Σκαριόλο, παρά τον… θόρυβο που είχε προκληθεί, στο άκουσμα της απόκτησης ισπανικού διαβατηρίου από τον παίκτη.  

Να θυμίσουμε πως η Ισπανία βρίσκεται στον Α' 'Ομιλο του Eurobasket 2022 που θα διεξαχθεί στην Τιφλίδα, μαζί με την διοργανώτρια Γεωργία, την Τουρκία, την Βουλγαρία, το Βέλγιο και το Μαυροβούνιο.

Αναλυτικά η προεπιλογή των Ισπανών: Αλμπέρτο Αμπάλντε, Έκτορ Αλντερέτ, Τζόναθαν Μπαρέιρο, Ντάριο Μπριζουέλα, Λορέντζο Μπράουν, Κίνο Κολόμ, Αλμπέρτο Ντίαζ, Χάιμε Φερνάντεθ, Ρούντι Φερνάντεθ, Ούσμαν Γκαρούμπα, Φραν Γκέρα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Γουίλι Ερνανγκόμεθ, Σέρχιο Γιουλ, Τσάμπι Λόπεζ-Αροστέγκι, Χουάν Νούνιεζ, Τζόελ Πάρα, Χάιμε Πραντίγια, Σέμπαζ Σάιθ, Μίγκελ Σάλβο, Γιανκούμπα Σίμα, Σάντι Γιούστα.